Lediga jobb

Enhetschef arbete och integration
Publicerad: 2016-12-21 
ArbetsgivareMjölby Kommun Fakturaskanning
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeChefstjänster/ Styrelse-uppdrag
OrtMjölby
Platser1
Sista ansökningsdag2017-01-22


Vår kommun är expansiv med strax över 26 000 invånare. Vi har nära till varandra och till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. "Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv. Vill du veta mer om oss? Besök oss på www.mjolby.se


Varje nystart i livet är en framgång!
Och du kan göra skillnad


Är du vår nya chef inom Arbete och Integration? 

Nu söker vi dig som vill vara med och leda vår nya enhet Arbete och Integration. Enheten är en del av verksamhetsområdet Arbete och välfärd.
Din roll som chef är att utveckla verksamhetsprocesserna så att de skapar förutsättningar för individer att komma i utbildning, arbete, egen företagsverksamhet eller annan sysselsättning. Arbetslinjen genomsyrar alla aktiviteter.
 
Arbetsbeskrivning

Som chef för Arbete och Integration ansvarar du för att omsätta strategier till operativ verksamhet och till resultat. Det innebär att du för samman olika verksamhetsdelar, skapar gemensamma värden och en kultur för den samlade verksamheten. Du engagerar medarbetarna i processerna och bygger goda relationer internt inom kommunen och med externa parter. Du driver och genomför kommunens arbetsmarknadspolitiska uppdrag. I chefsuppdraget ingår ansvaret för verksamheten, personal och ekonomi. Din närmaste chef är verksamhetschefen för ”Arbete och välfärd”.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskoleutbildning, som arbetsgivaren bedömer relevant för uppdraget. För att lyckas i rollen ser vi att du behöver ha några års chefserfarenhet. Det är meriterande om du har drivit eget företag eller har kunskaper om det, eller har arbetat med arbetsmarknadsfrågor i liknande befattning.
Goda kunskaper i svenska samt engelska är ett krav och ytterligare språkkunskaper, som bedöms relevanta för uppdraget, är meriterande.

Personliga egenskaper

Som person är du en engagerad ledare som har modet att gå utanför intrampade spår för att skapa bra verksamheter och resultat.  Du har ett genuint intresse för andra människor och en tilltro till andras kapacitet.  Du är resultatorienterad, uthållig och kommunikativ och löser problem på ett konstruktivt sätt.

Uppdraget innebär en hel del kommunikation med såväl interna som externa intressenter, vi ser därför att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse

Urval till intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

 

Ansökan

Denna rekrytering är ett samarbete med Unik Resurs, som tar emot ansökningar och svarar på frågor om rekryteringsprocessen.

Ansök senast: 2017-01-22

 

Kontakt

Anders Granquist

Verksamhetschef

0142-85191

 

Pirjo Ohvo

Förvaltningschef

0142-85472

 

Elin Alm

Rekryteringskonsult, Unik Resurs

elin.alm@unikresurs.se 0760-192399

 

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare nås via kommunens växel 0142-850 00

 

Övrigt

Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

 

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!