Lediga jobb

Elkonstruktör
Publicerad: 2017-03-24 
ArbetsgivareNordic Vehicle Conversion AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeTeknik
OrtRonneby
Platser1
Sista ansökningsdag2017-05-28

Nordic Vehicle Conversion AB

- marknadsledare med gedigen kunskap och lång erfarenhet

 

I Nordic Vehicle koncernen ingår Nordic Vehicle Conversion AB som består av våra unika och välkända varumärken Euro-Lans och Karosseriverken. I Nordic Vehicle koncernen ingår även U-Lift AB i Backaryd samt YdreSkåp med verksamhet i Ydre. Vi anpassar, bygger och inreder fordon för yrkesmässig persontrafik, utryckningsfordon och fordon för gods- och varutransporter. Allt enligt våra kunders önskemål och behov! Vi tillverkar dessutom personlyftsystem för bilar, bussar och tåg samt U-SWING luftfjädringssystem för last- och persontransportfordon.

Har du ett brinnande intresse för teknik eller fordon? Då är du kanske vår nya elkonstruktör!

Som elkonstruktör på Nordic Vehicle kommer du att utföra nykonstruktion, anpassning av befintliga produkter samt uppdatering och underhåll av befintliga underlag. Du driver konstruktionsarbetet mot uppsatta mål avseende tid, ekonomi och kvalitet såväl internt som mot kund. Du kommer att vara en av kundens tekniska rådgivare/kontakt och koordinerar tillsammans med säljare och produktionspersonal för att kunden skall få en lösning som motsvarar förväntningarna. I vissa fall agerar du också som stöd till inköpare i projektet och som tekniskt säljstöd i samband med in försäljning mot kund. Dina dagar kommer vara varierande då du ofta arbetar i projekt med olika inriktningar.

Vi tror att du är utbildad Civilingenjör/högskoleingenjör med inriktningen elkonstruktion. Du har ett par års erfarenhet av liknande roller. Vi ser gärna att du har mycket goda kunskaper i 2D CAD.

Vidare tar du stort ansvar och stimuleras av såväl ritningsarbete som dokumentation. God kunskap om el är meriterande. För att lyckas i denna tjänst är det viktigt att din personlighet präglas av hög servicekänsla, prestigelöshet och noggrannhet samt att du brinner för hela kedjan från idé till färdiglanserad produkt.

 


Vi värdesätter personliga egenskaper som analytisk förmåga, noggrannhet och att du är ambitiös samt har förmågan att kunna prioritera och är en god lyssnare. Du gillar att arbeta i team och har ett kreativt och genuint teknikintresse, gärna lite uppfinningsrik.

Du har goda kunskaper i engelska både tal och skrift.

Resor i tjänsten kan förekomma.

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter.

Vi tar emot din ansökan via databasen.

Ansvariga rekryterare är Susanne Appelkvist och nås på 0767-781516, på susanne.appelkvist@unikresurs.se och

Marie Johansson 0700-911 403, marie.johansson@unikresurs.se 

 

Väl mött!

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!