Lediga jobb

Produktionstekniker med ansvar för kalkylering
Publicerad: 2017-10-11 
ArbetsgivareCyclife Sweden AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeTeknik
OrtNyköping
Platser1
Sista ansökningsdag2017-10-29
Företagspresentation

Cyclife Sweden AB är en del av det statligt ägda franska Eletricitet De France och därmed del av en av världens största arbetsgivare och en tung spelare i energisektorn. Cyclife var tidigare en del av Studsvikkoncernen men köptes av Eletricitet De France tidig höst 2016 som ett led i deras satsning på att utveckla hanteringen av kärntekniskt avfall globalt.

Med EDF i ryggen, utmanande mål och spännande förutsättningar söker man nu en produktionstekniker med ansvar för kalkylering för att stärka sin förmåga att offerera ytterligare.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

I rollen som produktionstekniker med ansvar för kalkylering kommer du att arbeta nära säljarna i respektive världsdel. Inledningsvis ett par personer på respektive marknad men vartefter säljorganisationen inom Cyclife växer kommer också dina kontaktytor inom organisationen växa.

Din uppgift kommer vara att, som företrädare för Cyclifes produktionsite på Studsviks industriområde, stå för säljarnas rådata i offerterna. Vad kan vi offerera när och till vilka priser, är frågor som du dagligen kommer att arbeta med. De legala texterna kommer säljorganisationen stå för. Parallellt med detta arbete kommer du, i takt med att verksamheten växer, fortsätta att driva på för att hålla produktionssiten top-of-mind i säljarnas medvetande. Du kommer även naturligt komma att bli en del av förbättrings och effektiviseringsarbetet i verksamheten lokalt.

Huvudsyftet med befattningen är att etablera en stabil funktion som även över tid och i takt med tillväxten kan upprätthålla trovärdighet för produktionskalkylerna såväl internt som externt.

Din profil

Vi söker dig som har produktionsteknisk bakgrund eller erfarenhet från beredning, gärna från en tillverkande industri. Naturligtvis är det meriterande med erfarenhet från liknade arbete som involverar projektkalkyler, för och efterkalkylering. Har du tidigare erfarenhet av standardiseringsarbete är det meriterande.

Du har god förståelse för produktion ur ett kostnadseffektivitetstänk.

Du har god engelsk förståelse och då specifikt förmåga att hantera teknisk engelska.

Som person är du analytiskt och lösningsorienterad. Du trivs med att göra affärer och har ett genuint tekniskt intresse. Du gillar att hantera många kontakter, både internt och externt. Ditt arbete tar du på stort allvar och sätter prioritet i att uppnå mål och få arbetet slutfört på ett strukturerat sätt. Du har en rak och tydlig kommunikation och lätt för att skapa och behålla relationer. För att trivas i rollen har förmåga att behålla fokus och fatta rationella beslut även i pressade situationer.

I denna rekrytering kommer vi att fokusera särskilt på kompetenserna:

problemlösning, resultatorientering, anpassning, relationsbyggande, service och kommunikation.

Ansök redan idag!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och tillträde sker efter överenskommelse.

I denna rekrytering samarbetar Cyclife Sweden AB med Unik Resurs. Vi vill därför ha din ansökan via hemsidan www.unikresurs.se senast 29/10 För mer information, kontakta rekryteringskonsult Caroline Bruhammar på 0704-84 00 36 eller caroline.bruhammar@unikresurs.se.

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!