Lediga jobb

Arbetschef
Publicerad: 2017-11-22 
ArbetsgivareJonny & Robban Markteknik AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeBygg/ Anläggning
OrtStockholm
Platser1
Sista ansökningsdag2017-12-22
Företagspresentation

JR Markteknik AB är ett privatägt mark- och anläggningsföretag som bildades år 2012 och verkar i Stockholmsregionen.  Vi har som målsättning att vara ett modernt företag som har resurser att investera i den senaste tekniken leva upp till marknadens krav på ett välfungerande verksamhetssystem. Våra beställare är i första hand kommuner, byggföretag och industrier och arbetar med att utveckla sin kompetens av att bedriva krävande projekt gentemot kommuner och byggföretag.  

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som arbetschef har du det övergripande ansvaret för de projekt JR Mark arbetar med. Du ansvarar för leveransen, kvalitet, tidplan och ekonomi i projekten. Vidare, medverkar du i projekteringsmöten, logistikmöten, samordningsmöten innan projekten startas samt ansvarar för redovisning och rapportering till ledningen i bolaget gällande projekten. Som arbetschef kommer du att ha en stor inverkan i företagets utveckling och ansvara för att bygga verksamheten och för att få företaget att växa. Du har personalansvar för platscheferna, yrkesarbetarna samt mättekniker i verksamheten och rapporterar till VD.

Din profil

Vi söker dig som har relevant utbildning inom området och det är en merit om du har civilingenjörsutbildning inom samhällsbyggnad. Du har erfarenhet av rollen som arbetschef alternativt projektledare och drivit väg- och VA projekt samt arbetat med grundläggning. För att lyckas i rollen behöver du ha erfarenhet av budget- och personalansvar samt vara intresserad av att utveckla verksamheter. Som arbetschef behöver du vara drivande och affärsinriktad, ha ett strategiskt tänk, lätt för att samarbeta och en analytisk förmåga. 

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter.

Ansvarig konsult är Stefan Bölin och nås på 076-778 15 01 eller på stefan.bolin@unikresurs.se

Välkommen!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig konsult om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Lycka till!