Lediga jobb

Säljare
Publicerad: 2017-08-25 
ArbetsgivareNordic Vehicle Conversion AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeEkonomi/ Marknad
OrtGöteborg
Platser1
Sista ansökningsdag2017-10-01
Företagspresentation

Nordic Vehicle, som är marknadsledare med gedigen kunskap och lång erfarenhet består av unika och välkända varumärkena Euro-Lans, Karosseriverken, U-Lift i Backaryd samt YdreSkåp med verksamhet i Ydre. Företagsgruppen anpassar, bygger och inreder fordon för yrkesmässig persontrafik, utryckningsfordon och fordon för gods- och varutransporter.

Karosseriverken anpassar och utrustar bussar, färdtjänstfordon och andra specialanpassade fordon för persontransport från 8 till 22 passagerare. Dessutom kan vi erbjuda fordon för andra speciella ändamål; skolbussar, taxi, låggolvsbussar och turistbussar

 

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Karosseriverken är inne i ett strategiskt utvecklingsarbete kopplat till affärsplanen vilket gör att man nu söker en Säljare.

I rollen som Säljare inom Karosseriverken kommer du att ansvara för att driva och jobba med marknads- och säljarbete för bussar, färdtjänstfordon och andra specialanpassade fordon för persontransport bla i geografin sydvästra Sverige- Skåne, Halland, Västergötland, Bohuslän gentemot återförsäljare och slutkunder.

Tillsammans med Affärsområdeschefen och säljgruppen kommer du att jobba med förfrågningar och offerter, planera och lägga upp målstyrt sälj samt administration i CRM-system.

I rollen som Säljare är du underställd och rapporterande till Affärsområdeschefen Karosseriverken.

Din profil

Vi söker dig som har minst har gymnasial utbildning, god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift i svenska och engelska, har flerårig säljerfarenhet, har god datorvana, har i grunden ett tekniskt intresse gärna med inriktning mot fordon.

Tjänsten kräver B-körkort, meriterande med D-körkort.

Besitter du kompetens och erfarenhet av IT-systemet Navision så är det meriterande, likaså konfiguratorkompetens och erfarenhet ifrån inom persontransportsektorn.

Nu söker vi dig med stora mått av ansvarstagande, drivkraft och målmedvetenhet, vi kommer särskilt att väga in dina personliga egenskaper runt Kommunikation, Relationsbyggande, Samarbete, Förändringsarbete och Planering.

 

Ansök redan idag!

Lockas du av att jobba med utmaningarna som Säljare Karosseriverken i Nordic Vehicle-gruppen, tveka inte att ansöka redan idag! Vi jobbar med ett löpande urval under ansökningstiden.

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter.

Vi tar endast emot din ansökan via databasen, tycker du detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Ola Johansson och nås på 0728-575705 eller på ola.johansson@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!