Lediga jobb

Rekryterings- och utvecklingskonsult
Publicerad: 2017-10-13 
ArbetsgivareUnik Resurs
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeHR/ Organisation
OrtJönköping
Platser1
Sista ansökningsdag2017-10-20


Vi söker en rekryterings- och utvecklingskonsult som med hjärta och hjärna fortsätter bygga Unik Resurs i Jönköpings län. Vi tror att du jobbat inom HR eller som rekryterare eller verksamhetsutvecklare innan.

Som utgångspunkt finns processer och verktyg som säkrar ett inkluderande och icke-diskriminerande arbete, en värdegrund som står starkt förankrad genom hela bolaget och flera befintliga kunder i regionen.

Nu behöver vi dig som vill fortsätta resan med oss. Som med samarbete, ansvar, mod och engagemang kan ta Unik till nästa steg i utvecklingen.

Placering är i någon av centralorterna inom Jönköpings län. Vi har ett kontor i centrala Jönköping till ditt förfogande, men vi tror att du bättre än vi kan motivera varför vi ska etablera oss just där du föreslår.


Företaget Unik Resurs

Unik Resurs är en långsiktig utvecklingspartner i både med- och motgång. Vi finns där när våra kunder behöver bli fler, färre eller förbättra effektiviteten. Eller när du känner att det är dags för en ny utmaning.

Att förstå våra Kunders verksamhet, vad som ska uppnås och förutsättningarna under vilket det ska göras. Att hitta och matcha detta mot dem som söker eller kan vara öppna för en ny utmaning och just deras potential. Det är vår kärnkompetens. Alltid med stöd i vår evidensbaserade och inkluderande arbetsmetodik. Vi erbjuder;

• Interimkonsulter
• Hyrrekrytering
• Rekrytering & Headhunt
• HR-funktion
• Ledarskap
• Outplacement & Karriärprogram

Vi är organiserade utifrån tre regioner; Stockholm, Ost och Syd och lite drygt 130 personer är engagerade i våra samtliga verksamhetsgrenar. Vi har en tydlig tillväxt- och utvecklingsambition och växer organiskt för att låta kulturen hänga med. Vi jobbar ständigt för att stärka vår position som en drivande, effektiv och djupt förankrad part avseende högkvalitativa personal- och verksamhetsutvecklingstjänster i de regioner vi verkar.


Att arbeta som Rekryterings- & utvecklingskonsult hos oss på Unik

Som rekryterings- & utvecklingskonsult är du ansvarig för att driva affären och leverans i uppdrag på tilldelade och egna kunder inom såväl offentlig som privat verksamhet. Det finns ett antal etablerade kunder i regionen och nya skall etableras i samverkan med dina andra kollegor inom region Ost. Rollen innebär således mycket kundkontakt i såväl relationsskapande-, sälj- som leveransarbete.

Till din hjälp har du, förutom alla härliga kollegor inom Unik, processer och verktyg i absolut framkant inom vårt person- och verksamhetsutveckling. Vi arbetar med en evidensbaserad, inkluderande och icke-diskriminerande personbedömningsmetodik som stärker oss i vår leverans inom alla våra områden. Vi ser potential vi vågar stå upp för den likväl som vi kan påtala risker i andra lägen.

Som tidigare nämnts är placeringsort öppet för diskussion. Vi har ett kontor i centrala Jönköping till ditt förfogande, men vi tror att du bättre än vi kan motivera varför vi ska etablera oss just där du föreslår.

Inledningsvis kommer du att arbeta en hel del från vårt huvudkontor i Linköping. Detta för att det långsiktigt ger dig en känsla för den kultur och värdegrund som är så viktig för oss, liksom relationen med dina kollegor inom Ost, andra rekryterare, researchteamet och företagsledningen, som är så viktig för att bygga team. Successivt övergår du till ditt eget kontor och bygger tillsammans med regionchefen upp detta.


Personprofil

Vi söker dig som naturligt utbyter erfarenheter, information och idéer med andra, som är öppen och uppriktig och har en förmåga att skapa ”win-win” lösningar. Du har ett starkt resultatfokus och en förmåga att arbeta strukturerat och uthålligt mot uppsatta mål, men du kan samtidigt hantera oväntade situationer med bevarat lugn och fokus. Du använder medvetet dina styrkor och tar hjälp i dina svagheter och kan erkänna när du är osäker och ber då om att få återkomma. Du följer upp och är intresserad av feedback. Både för att du genuint vill utvecklas men också för att du vill säkerställa att ditt arbete korrelerar mot behovet. Du har en förmåga att etablera långsiktiga relationer hanterar sociala situationer och relationer till olika personer med självförtroende.


Utbildning & erfarenhet

Du har antagligen en högskoleexamen med beteendevetenskaplig inriktning, men lång, dokumenterat god erfarenhet kan också vara av intresse.

Du har operativ erfarenhet inom rekrytering (som intern eller extern) och minst två års erfarenhet av att självständigt driva rekryteringsprocesser.

Du har körkort B (krav) och är en van datoranvändare. Har du erfarenhet av eller är certifierad i testverktyg för personbedömning är det av intresse men inget krav då du kommer få utbildning i detta hos oss.

Du kommunicerar flytande såväl skriftligen som muntligen på svenska och engelska.


Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera varför just du är lämplig för denna tjänst och koppla det mot vad du ser att vi ser och tänker i annonsen.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen att ta kontakt direkt med ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Jonas Henrikson, Koncernchef & partner (jonas.henrikson@unikresurs.se)

 

Välkommen och lycka till!

Jonas Henrikson, Unik Resurs