Lediga jobb

Utvecklingsingenjör
Publicerad: 2017-09-26 
ArbetsgivareSaft AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeTeknik
OrtOskarshamn
Platser1
Sista ansökningsdag2017-10-22

 

Saft–koncernen är världsledande inom forskning och utveckling samt tillverkning av högteknologiska batterier för industri-, kommunikations-, rymd- och försvarsapplikationer. Saft ägs sedan 2016 av TOTAL-koncernen, har drygt 4 000 anställda vid 14 fabriker och omsatte ca sju miljarder kronor 2016.

Saft AB i Oskarshamn omsatte 2016 ca 1,2 miljard kronor. Antalet anställda är ca 550. I Oskarshamnsfabriken finns utvecklingsavdelning och delar av Saft-koncernens globala sälj- och marknadsavdelning. 99 % av fabrikens tillverkning går på export. Läs gärna mer på www.saftbatteries.com

 

Morgondagens lösningar kräver nytänkare. Vill du göra skillnad? 

Vi söker nu en utvecklingsingenjör med erfarenhet av elektronikutveckling, systemkunskap eller Internet of Things.

 

ROLL OCH UPPGIFTER

I rollen som utvecklingsingenjör kommer du jobba med digitalt stöd till våra externa och interna kunder rörande batteriteknisk specialistkompetens om våra produkters funktionalitet och med anpassade lösningar inom internet of things (IoT). Du kommer att jobba med utveckling och förstudier av nya produkter samt eftermarknadsfrågor, hanterar frågeställningar av olika slag där du kommer med rekommendationer kring våra produkter och våra produkters drift och användning i komplexa system.

Som Utvecklingsingenjör tillhör du vår produktutvecklingsavdelning och jobbar i ett team med utveckling och förbättringar av nya såväl som befintliga produkter och tjänster. Återföringen av kundernas behov är viktig för vårt framtida utvecklingsarbete. Du kommer både att driva egna projekt samt medverka som projektmedlem i andra projekt.

Internt samarbetar du med vår koncernövergripande sälj- och marknadsfunktion, Customer Service och produktionen. Vår förväntan är också att du som Utvecklingsingenjör håller i utbildningar och seminarier internt och externt för att ytterligare öka kunskapen kring våra produkter.

KVALIFIKATIONER OCH EGENSKAPER

För att lyckas som Utvecklingsingenjör ser vi gärna att du har relevant akademisk utbildning och erfarenhet av elektronikutveckling, systemkunskap och/eller Internet of Things. Det är meriterande om du har professionell erfarenhet inom kundanpassade digitaliserade lösningar, gärna i kraftelektroniska applikationer. Har du erfarenhet från en internationell miljö ser vi det som positivt.

Som person har du djup teknisk kompetens vilken du kombinerar med ett kommersiellt intresse. Du är nyfiken och innovativ, tycker om att bygga långsiktiga relationer och har en stark drivkraft att förstå kunders behov. Du är kommunikativ, pedagogisk som uppskattar att dela med dig av dina kunskaper och att samverka med andra.

Vi förutsätter att du ser resor i tjänsten som en naturlig del av ditt arbete och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska såväl i tal som i skrift.

ANSÖK REDAN IDAG!

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval under ansökningstiden. Sista ansökningsdatum 20171022.

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter.

Vi tar emot din ansökan via databasen.

Ansvarig rekryterare är Jonas Österbo och nås på 0768-99 85 77 eller på jonas.osterbo@unikresurs.se

Väl mött!

 

 

 

VÄLKOMMEN TILL UNIK RESURS!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!