Lediga jobb

Verksamhetsutveckling Supply Quality
Publicerad: 2017-09-29 
ArbetsgivareUnik Resurs i Sverige AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypUthyrning
OmrådeProduktion/ Process-industri
OrtNorrköping
Platser1
Sista ansökningsdag2017-10-22
Företagspresentation

Till en av våra kunder, en multinationell koncern med högteknologisk produkttillverkning söker vi nu en person som vill arbeta med Verksamhetsutveckling inom Supply Quality. Uppdraget är en fantastisk möjlighet för dig som vill arbeta i en modern, internationell och framåtsträvande miljö.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

I den här rollen arbetar man med leverantörsutveckling ur ett kvalitetsperspektiv. Det innebär att hitta arbetssätt där interna och externa leverantörer arbetar med varandra på ett bra sätt och där processer kan effektiviseras, utvecklas och förbättras. Mycket arbete sker med internationella kollegor och kontakter.

Din profil

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet från större tillverkande industri kopplat till kvalité- och verksamhetsfrågor. Du har erfarenhet av kvalitetsarbete kopplat till leverantörskvalificering och förstår hur ett sådant arbete går till i en större organisation. Du har förmodligen en Ingenjörsutbildning. Har du dessutom någon form av generalistkunskap inom svets och plåt är det meriterande. 

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Elin Gladh och nås på 076-945 34 35 eller på elin.gladh@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!