Lediga jobb

Affärsmässig avtalsansvarig med erfarenhet av kommersiella avtal
Publicerad: 2017-10-09 
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeJuridik
OrtLinköping
Platser1
Sista ansökningsdag2017-11-05

För kunds räkning, en större organisation i Östergötland inom offentlig sektor, söker vi dig som är van att tillämpa affärer och ta fram kommersiella avtal. Troligtvis har du en juridisk eller ekonomisk bakgrund och är jurist, eller key account manager med ansvar för större tjänsteavtal!

Rekryterande organisation präglas av stor drivkraft, tydligt utvecklingsfokus och ett öppet och kreativt samarbetsklimat. Enheten som du kommer ingå i ansvarar för avtal inom service- och logistikområdet. Uppdraget innebär att upphandla, följa upp och utveckla service- och logistiktjänsterna i dialog med interna och externa samarbetspartners. Teamet som du kommer bli en del av präglas av en öppen och respektfull atmosfär där man både trivs både med sitt arbete och sina kollegor. Delaktighet och utveckling är centralt i både arbetssätt och samarbete. Här arbetar man tvärfunktionellt och samverkar med många olika parter.

Arbetsbeskrivning

Enheten arbetar process- och strukturbaserat, en basplattform som skapar trygghet och samtidigt ger förutsättningar och möjliggör eget mandat. Vi söker dig som ska ansvara för avtal avseende olika service- och logistiktjänster. Rollen innebär stort eget ansvar där du kommer att arbeta både självständigt och i samverkan med andra interna och externa parter. I uppdraget arbetar du på strategisk, taktisk och operativ nivå med avtal och tjänster. Det dagliga arbetet omfattar arbetsområden såsom upphandling och utveckling av tjänster och utformning av avtals- och prisvillkor. Du arbetar också med avtalstillämpning genom uppföljning, förhandling och dialog med såväl samarbetspartners som interna verksamheter. I rollen ingår även organisationsöverskridande samarbeten i syfte att utveckla tjänster, processer och strategier. Du kommer också att säkerställa omvärldsbevakning och samverka med nationella kontakter och nätverk.

Din profil

Vi söker dig som har högskoleutbildning med juridisk inriktning alternativt annan högskoleutbildning i kombination med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer lämplig för befattningen. Du har flera års erfarenhet av arbete som omfattas av att upprätta, utveckla och följa upp kommersiella avtal. Erfarenheten avser såväl strategisk som operativ nivå. Vidare har du även erfarenhet av avtalsförhandling.

Du har mycket goda språkkunskaper i svenska, både i tal och skrift samt goda kunskaper i Officepaketet. Du har B-körkort.

Personliga egenskaper

Som person arbetar du bra med andra människor. Du relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt samt att du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du tänker strategiskt och har ett brett perspektiv på frågor. Du ser på sakers långsiktiga betydelse och vidare konsekvenser och anpassar dina handlingar till detta. Du har god förmåga att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt samt att du tar ansvar för din uppgift och strukturerar själv ditt angreppssätt för att driver dina processer vidare.

Ansök redan idag!

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Urval till denna tjänst sker löpande varför vi önskar få din ansökan via hemsidan www.unikresurs.se så snart som möjligt, dock senast 5/11.

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Caroline Bruhammar och nås på 0704-84 00 36 eller på caroline.bruhammar@unikresurs.se

Väl mött!

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!