Lediga jobb

Mek konstruktör
Publicerad: 2017-10-04 
ArbetsgivareU-Lift AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeTeknik
OrtRonneby
Platser1
Sista ansökningsdag2017-10-22

Nordic Vehicle AB

- marknadsledare med gedigen kunskap och lång erfarenhet

 

I Nordic Vehicle koncernen ingår Nordic Vehicle Conversion AB som består av våra unika och välkända varumärken Euro-Lans och Karosseriverken. I Nordic Vehicle koncernen ingår även U-Lift AB i Backaryd samt YdreSkåp med verksamhet i Ydre. Vi anpassar, bygger och inreder fordon för yrkesmässig persontrafik, utryckningsfordon och fordon för gods- och varutransporter. Allt enligt våra kunders önskemål och behov! Vi tillverkar dessutom personlyftsystem för bilar, bussar och tåg samt U-SWING luftfjädringssystem för last- och persontransportfordon.

U-Lift AB är ett fristående aktiebolag ingående i Nordic Vehicle koncernen. Verksamheten består i utveckling, tillverkning och försäljning av person- och lastlyftar, U-SWING luftfjärdringssystem samt last- och rullstolsramper. Den röda tråden i verksamheten är att göra det enklare för rullstolsburna att resa i det dagliga livet och för chaufförer att arbeta säkert, snabbt och effektivt. Våra lyftar och ramper monteras på spårbundna fordon samt fordon för yrkesmässig persontrafik och gods/varutransport.

Vi söker nu dig som vill arbeta med Mekanik konstruktion på U-Lift AB

Fokus i uppgifterna ligger på design och praktisk funktion samt nyutveckling av nya och uppgradering av befintliga produkter. Arbetsuppgifterna innefattar hela designflödet, från projektering via system- och detaljkonstruktion till utprovning av färdig produkt. Även ILS området hanteras av våra konstruktörer. Vår verksamhet kännetecknas av stort kundfokus vari också branschspecifika standarder och krav skall tillgodoses.

Företaget arbetar såväl med att utveckla moduler som med kundanpassade projekt. I denna roll har du en viktig funktion att bidra med kreativa och långsiktiga lösningar. Du medverka tidigt i projekt nära säljaren. Även med framtagningen av ett produktblad där kunden kan välja funktioner utifrån behov, dock med hänsyn till lagkrav. Du har en vana vid att arbeta med ständiga förbättringar.       

Din profil

Vi söker dig som har en utbildning inom mekanik konstruktion. Du är intresserad av och har sinne för design kopplat till funktion. Du är en kreativ problemlösare och har förståelse för, kunskaper kring och är intresserad av att lära dig mer om lagkrav och standarder som styr området och har sinne för dokumentation. Meriterande om du har projektarbetes erfarenhet samt förståelse för verkstadssupport. Kunskaper i Solid Works är ett krav.

Som person är du idérik och samarbetsinriktad. För att lyckas i denna breda tjänst är det viktigt att din personlighet präglas av hög servicekänsla och prestigelöshet samt att du brinner för hela kedjan från idé till färdiglanserad produkt.

 

Du har goda kunskaper i engelska både tal och skrift, meriterande med tyska

 

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter.

Vi tar emot din ansökan via databasen.

Ansvarig rekryterare är Susanne Appelkvist och nås på 0767-781516 eller på susanne.appelkvist@unikresurs.se

Väl mött!

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!