Lediga jobb

Commercial Sales Manager
Publicerad: 2017-10-10 
ArbetsgivareUnik Resurs i Sverige AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypUthyrning
OmrådeEkonomi/ Marknad
OrtNorrköping
Platser1
Sista ansökningsdag2017-10-29
Företagspresentation

Till en av våra kunder, en multinationell koncern med högteknologisk produkttillverkning söker vi nu en Commercial Sales Manager. Det här uppdraget är en fantastisk möjlighet för dig som vill arbeta i en modern, internationell och framåtsträvande miljö.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som Commercial Sales Manager har du ett samarbete med de tekniska säljarna i arbetet innan verksamhetens produkter är sålda till kunder. Arbetet innefattar breda arbetsuppgifter inom kommersiell karaktär, se specificering av arbetsuppgifter nedan:

  • Medverka i förhandlingar med kunder och partners.
  • Koordinering av finansiell och juridisk utvärdering av försäljningsprojekt i samråd med olika expertfunktioner.
  • Identifiering och presentation av finansiella och juridiska risker i försäljningsprojekt.
  • Arbetet omfattar även till viss del att aktivt arbeta med vidareutveckling av verksamheten med huvudfokus på försäljningsstöd.
  • Upprätta, tolka samt revidera avtal.
  • Business Administration, vilket innefattar dokumentation i de olika projekten. 
Din profil

Vi söker Dig som har:

  • Intresse för finansiell och juridisk riskhantering i projekt samt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
  • Akademisk utbildning som civilekonom alternativt civilingenjör eller liknande.
  • Goda kunskaper i engelska, både tal och skrift eftersom koncernspråket är engelska. Andra språkkunskaper som exempelvis spanska är meriterande.
  • Verksamheten har kunder över hela världen och du bör därmed tycka att det är intressant och stimulerande med andra kulturer samt ha möjlighet att resa i tjänsten.

Som person gillar du att arbeta strukturerat och gillar att arbeta självständigt. Du är pådrivande och utåtriktad samt prestigelös i ditt arbete. I den här tillsättningen kommer vi lägga extra vikt vid kompetenserna Relationsbyggande, Anpassning, Affärsmässighet, Kommunikation och Samarbete.

 

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Elin Gladh och nås på elin.gladh@unikresurs.se eller 076-945 34 35. 

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!