Lediga jobb

Interimschef Offentlig Verksamhet
Publicerad: 2018-01-09 
ArbetsgivareUnik Resurs i Sverige AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypUthyrning
OmrådeVård/omsorg
OrtLinköping
Platser1
Sista ansökningsdag2018-01-28
Företagspresentation

Till en av våra kunder, en offentlig verksamhet söder om Linköping, söker vi nu en Interimschef inom Bistånd och LSS samt Barn och Unga. 

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Är du tillgänglig relativt omgående och har erfarenhet av att arbeta med frågor inom bland annat Bistånd och LSS? Då är det här ett uppdrag för dig! 

Som Interimschef ansvarar du för handläggare inom området och uppdraget innebär att arbeta med biståndshandläggningar, myndighetsutövningar samt verksamhetsutveckling för den här avdelningen. Det är ett operativt chefsuppdrag där man ansvarar för verksamhet, ekonomi, personal och arbetsmiljö. Man planerar, samordnar, leder och fördelar arbetet. 

Uppdraget är ett Interimsuppdrag via Unik Resurs under pågående rekrytering. 

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som chef eller ledare med liknande arbetsuppgifter. Förmodligen har du erfarenhet av att ha arbetat i en offentlig verksamhet. Som person är du strukturerad, inlyssnande, kommunikativ. 

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Elin Gladh och nås på elin.gladh@unikresurs.se alternativt 076-945 34 35. 

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!