Lediga jobb

Projektassistent
Publicerad: 2018-01-24 
ArbetsgivareW&H Nordic - Sendoline
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeEkonomi/ Marknad
OrtStockholm
Platser1
Sista ansökningsdag2018-02-21
Företagspresentation

Tandteknikern John Sjöding grundade Sendoline 1917. I början fokuserade man på att tillverka guldkronor och labprodukter men insåg snart vikten av att inkludera endodonti produkter i verksamheten. 2005 köpte österrikiska W&H-koncernen Sendoline AB, som idag är ett dotterbolag till W&H Nordic AB. Sendoline utvecklar, marknadsför och säljer rotkanalsfilar, samt även motorer för maskinell rensning av rotkanaler för tandvården. Huvudkontoret är beläget i Arninge/Täby och består av ett 10-tal anställda. Sendolines marknad är internationell och företaget har bland annat säljande enheter i Skandinavien, England och Frankrike.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Vi söker en ny kollega till avdelningen Utveckling och Produktion. Som projektassistent är du ett stöd till övriga funktioner i avdelningen och stöttar framför allt i projektarbetet med framtagning av nya produkter samt förändringar av befintliga produkter. Exempel på andra arbetsuppgifter kan vara att ta fram och färdigställa nödvändig dokumentation för projekt och att sköta viss kontakt mot kunder och leverantörer, men även andra administrativa uppgifter förekommer. I arbetsuppgifterna ingår även att ta fram etiketter och bruksanvisningar till våra och kunders produkter. Många av kontaktytorna för företaget är internationella och stor del av dokumentationen skrivs därför på engelska. Du kommer primärt arbeta i programmen Illustrator och InDesign och du rapporterar till Utvecklingschefen.

Din profil

Formella krav

  • Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift
  • Goda kunskaper i Illustrator och InDesign
  • Goda kunskaper i Office paketet

Vi tror att du har öga för detaljer och tycker om att arbeta mot deadlines samt gillar stundtals högre arbetstempo. Du är bekväm med administrativt arbete och är strukturerad och noggrann. Du har lätt för att samarbeta och du närmar dig andra för att söka input snarare än att arbeta självständigt. Du planerar och organiserar ditt arbete på ett realistiskt sätt. Anpassning till snabba förändringar är inga problem och du hanterar oväntade situationer med bevarat lugn och fokus. 

Det finns stora utvecklingsmöjligheter för rätt person. Gillar du att arbeta i en händelserik miljö, i en mindre organisation med snabba beslutsvägar och högt i tak? Om ja, tveka inte och sök nu!

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt cv.

Ansvarig konsult är Stefan Bölin och nås på 076-778 15 01 eller på stefan.bolin@unikresurs.se

Välkommen!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig konsult om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Lycka till!