Lediga jobb

Konstruktör Ydre Skåp
Publicerad: 2017-11-28 
ArbetsgivareYdre Skåp
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeTeknik
OrtYdre
Platser1
Sista ansökningsdatum2018-08-10
Företagspresentation

Nordic Vehicle Conversion AB ägs av investmentbolaget Karnell och Ydre Invest AB. De nya ägarna har höga ambitioner med de bolag som ingår i koncernen och genom den stora mängd kunskap, kompetens och kapital som har tillförts är Nordic Vehicle Conversion AB marknadsledande inom specialanpassade fordon.

Nordic Vehicle Conversion AB är en koncern som bildades under 2011 genom sammanslagning av Karosseriverken I Urbanusson AB, Euro-Lans AB, U-Lift AB, Ydre Skåp AB och Westrum AS.

Ydre Skåp är ett av fem varumärken i koncernen Nordic Vehicle Conversion AB, och huvuddelen av verksamheten är påbyggnationer för lätta transportfordon med egenutvecklad sandwich-konstruktion och aluminiumprofil. Verksamheten genomför också montering av flak, tippflak, flak med krankonstruktion, skåp med kylinredning eller värme mm. 

Ydre Skåp ligger i Österbymo med en fantastisk natur bestående av mäktiga skogar, många sjöar och öppna ängsmarker.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Vi söker nu en konstruktör till vår verksamhet i Österbymo. Med en nyckelfunktion i företaget kommer du att ta fram beredningsunderlag för nya produkter. Du kommer att i CAD-programmet SolidWorks rita påbyggnationer för lätta transportfordon och ansvara för att rätt dokumentation finns för projektet. Ydre Skåp är ett mindre bolag vilket innebär att du är nära verksamheten, du gillar att ha många kontaktytor samt att arbetet är mångfacetterat.

Din profil

För att vara aktuell i rollen som konstruktör så har du erfarenhet av att arbeta i CAD-program, gärna 3D. Vi tror att du har en ingenjörsutbildning eller motsvarande. Vi söker dig som har en erfarenhet av att vara mekanisk konstruktör och det är meriterande om du har elkännedom. Det är meriterande om du idag arbetar i en mekanisk industri eller inom fordonsindustrin. Du behärskar engelska i tal och skrift. Vi tror att du har ett bilintresse.

Du har förmåga att planera ditt arbete och se konstruktivt på utmaningar. Vi tror att du bollar idéer och gärna involverar andra. Som person har du förmåga att skapa lugn och förtroende kring oväntade situationer.

Ansök redan idag!

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

I denna rekrytering samarbetar Ydre Skåp med Unik Resurs. Vi vill därför ha din ansökan via hemsidan www.unikresurs.se snarast, dock senast den 31 maj 2018.

Ansvarig rekryterare är Pernilla Josefsson och nås på 0739-28 00 02 eller på pernilla.josefsson@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard