Lediga jobb

Upphandlare till Region Östergötland
Publicerad: 2018-02-06 
ArbetsgivareRegion Östergötland
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeInköp/Lager/ Logistik
OrtLinköping
Platser1
Sista ansökningsdag2018-03-04
Företagspresentation

Vill du vara med och utveckla framtidens verksamhetsstöd?

Centrum för verksamhetsstöd och utveckling (CVU) är en del av Region Östergötlands organisation och ansvarar för tjänster inom facility management, upphandling, HR, ekonomi, IT, teknik och vårdnära verksamhetsutveckling. Ett brett och spännande uppdrag. Vi utgör Region Östergötlands kompetensstöd inom alla våra discipliner. CVU har en horisontell organisation bestående av ett antal verksamhetsområden som samverkar. Vi strävar efter att ge individen både ansvar och handlingsutrymme. Vår organisation präglas av stor drivkraft, tydligt utvecklingsfokus och ett öppet och kreativt samarbetsklimat.

CVU har ett team som ansvarar för regionens alla upphandlingar av varor, utrustning, tjänster och entreprenader för hälso- och sjukvård, tandvård, IT-verksamheten och fastigheter. Enheten är en konsultativ och strategisk resurs för hela Region Östergötland i upphandlingsfrågor. Den totala upphandlingsvolymen är cirka tre miljarder kronor per år.

Nu söker vi Upphandlare till Region Östergötland.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Upphandlingsenheten inom Region Östergötland är inne i en spännande utvecklingsfas där målet är att utveckla våra tjänster inom upphandling och inköp.

I rollen som upphandlare arbetar du i hela upphandlingsprocessen, från behovs- och marknadsanalys till anbudsförfrågan, utvärdering, förhandling och uppföljning av avtal. Du kommer att arbeta med olika typer av upphandlingar i nära samarbete med upphandlingsgrupper från regionens verksamheter samt ansvara för kontakter med våra leverantörer.

Du kommer också att fungera som rådgivare till verksamheten i strategiska upphandlings- och inköpsfrågor.

Din profil

Vi söker dig som arbetar som upphandlare idag och har minst 2-3 års erfarenhet av kvalificerad upphandling enligt Lagen om offentlig upphandling (LOU). Det är en stor fördel om du har erfarenhet av upphandlingsverktyget Tendsign.

Du har högskoleutbildning inom, för tjänsten, relevanta områden eller 2-årig eftergymnasial utbildning med inriktning på upphandling i kombination med tidigare yrkeserfarenhet. Alternativt har du motsvarande utbildning och erfarenhet som vi bedömer som likvärdig.

Det är en fördel om du har erfarenhet av att leda grupper i arbete. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Du har goda kunskaper i Officepaketet och är van att arbeta med system för inköp, upphandling och avtal.

Du har körkort för bil.

Som person är du strukturerad, tydlig, stabil, kreativ, har en inneboende initiativförmåga samt intresse och förståelse för ekonomi både vad gäller strategiskt och tänka långsiktig affär samt logistik. Du har också mycket god samarbetsförmåga.

Vid en eventuell intervju kommer vi att fästa stor vikt vid följande kompetenser: planering, förändring, samarbete, affärsmässighet, initiativtagande och problemlösning.

Ansök redan idag!

I denna rekrytering samarbetar Region Östergötland med Unik Resurs. Vi vill därför ha din ansökan via hemsidan www.unikresurs.se senast 4/3-2018.

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Caroline Bruhammar och nås på 0704-84 00 36 eller på caroline.bruhammar@unikresurs.se

Väl mött!

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!