Lediga jobb

Underhållschef till Holmen Paper Braviken
Publicerad: 2018-01-04 
ArbetsgivareHolmen Paper Centralt
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeChefstjänster/ Styrelse-uppdrag
OrtNorrköping
Platser1
Sista ansökningsdag2018-01-25
Företagspresentation

Är du utvecklingsfokuserad och vill arbeta med ledarskap i en högteknologisk och prestigelös miljö? Vill du vara med och utveckla Braviken till ett pappersbruk i världsklass? Då har vi en spännande utmaning till dig.

Holmen Paper ingår i Holmenkoncernen som är ett av Europas ledande företag inom färskfiberbaserat specialpapper. Vi tillverkar specialpapper vid två pappersbruk varav ett ligger i Braviken utanför Norrköping med närmare 400 medarbetare.

 

Holmen Paper AB, med huvudkontor i Norrköping, är en av Europas ledande tillverkare av trähaltigt tryckpapper med pappersbruk i Norrköping och Hallstavik. Produktionen 2016 uppgick till drygt 1,2 miljoner ton. Omsättningen var då 5 431 miljoner kronor och antalet anställda under 2016 cirka 861. Holmen Paper är ett affärsområde inom Holmen-koncernen.

Holmen är en skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror och bedriver verksamhet inom skogsbruk och energi. Det stora egna skogsinnehavet och höga andelen egenproducerad energi är strategiskt viktiga resurser för Holmens framtida utveckling. Holmens två aktieserier är noterade på Nasdaq OMX Nordic, Large Cap.

Holmen Paper ingår i Holmen-koncernen och är en av Europas ledande tillverkare av tryckpapper med två pappersbruk i Sverige. Bravikens Pappersbruk ligger vid Bråvikens strand utanför Norrköping och producerar tryckpapper. Bruket har cirka 400 anställda.


Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som Underhållschef ingår du i Bravikens ledningsgrupp och du har det övergripande ansvaret för att leda och utveckla underhåll mot en effektiv produktion. Du driver arbetet med att skapa en långsiktig struktur och strategi för ett förebyggande underhåll i nära samarbete med driftorganisationen.

Du är en förebild i säkerhetsfrågor och bidrar aktivt till en positiv säkerhetskultur. Underhållsavdelningen består av flera delsektioner och du leder ditt arbete genom chefer.

Du är en person som motiverar och engagerar. Du delegerar, följer upp och trivs när medarbetarna utvecklas och ni tillsammans når uppsatta mål. Att skapa förutsättningar för tydliga strukturer, processer och arbetssätt är en av dina styrkor. En annan är att utveckla och bibehålla goda relationer.

 

 

Din profil

Vi tror att du som söker är civilingenjör eller har annan högskoleutbildning med relevant inriktning. Du har erfarenhet av processindustrin och du har goda kunskaper om underhållsprocessen.

Som ledare är du kommunikativ och du ger en tydlig riktning. Du har förmågan att förbättra, utveckla och effektivisera arbetet med ett resultatfokuserat förhållningssätt. Du har goda datorkunskaper och kan kommunicera på såväl svenska som engelska

Vi erbjuder dig en utvecklande och ansvarsfull chefsroll där du har ett tydligt mandat och förväntas utveckla underhållsarbetet vid Bravikens pappersbruk. En nyckelroll där du förväntas göra skillnad! Vi har en öppen och välkomnande atmosfär som genomsyras av våra värderingar mod, engagemang och ansvar. Holmen präglas av intern rörlighet med stora möjligheter till karriärutveckling inom företaget.

Holmen är ett av världens mest hållbara företag. Vi placerar oss på plats 21 på prestigefulla Global 100, ett index över de hundra mest hållbara företagen i världen. Vi placerade oss även nyligen på Karriärbarometerns lista över landets 100 mest attraktiva arbetsgivare.

Vid en ev intervju kommer vi att fästa stor vikt vid kompetenser som kommunikation, relationsorientering, påverkan/influens, resultatorientering, planering och förändringsarbete.

Ansök redan idag!

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Peter Ardenfors och nås på 0727-443495 eller på peter.ardenfors@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!