Lediga jobb

Kvalitetsingenjör sökes
Publicerad: 2018-01-08 
ArbetsgivareUnik Resurs i Sverige AB
UppdragstypUthyrning
OmrådeProduktion/ Process-industri
OrtNorrköping
Platser1
Sista ansökningsdag2018-01-28
Företagspresentation

Till en av våra kunder, en multinationell koncern med högteknologisk produkttillverkning söker vi nu en Kvalitetsingenjör. Det här uppdraget är en fantastisk möjlighet för dig som vill arbeta i en modern, internationell och framåtsträvande miljö.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

I rollen som kvalitetsingenjör kommer du att arbeta med kvalitetskontroll i projektet. Du kommer se till att kvalitetsplanen implementeras och underhålls i projektet samt rapportera eventuella avvikelser till företagets kvalitetsledning.
 

Specificering av arbetsuppgifter;

• Verifiera prestandan hos den utvalda leverantören genom revisioner och förproduktionsmöten så genomförandet av projekteten uppfyller krav avseende kvalitetsplan.
• Identifiera utrustning som behöver godkännas av den lokala myndigheten som stöds av certifieringsfunktionen.
• Ansvara för kontakten mellan berörda parter i projekten.
• Ansvarig för verifiering av den levererade produkten genom inspektioner och granskning av testregister samt ansvarig för att skicka verifierande dokument till kund.
• Stöd det tilldelade projektteamet med kunskap om arbetsprocess och projektspecifika rutiner vid behov.

Din profil

För att lyckas i rollen som kvalitetsingenjör tror vi att du är resultat- och kvalitetsorienterad, kontaktskapande och kommunikativ. Du har 2-3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt kvalitetskontroller. Engelska språkkunskaper krävs samt erfarenhet av att arbeta i projektteam. Erfarenhet av arbete som delprojektledare är meriterande. Du är utbildad högskole- eller civilingenjör med teknisk inriktning. 

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Angelica Hallgren och nås på 0760-70 24 35 eller på angelica.hallgren@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!