Lediga jobb

Teknisk Investeringsprojektledare
Publicerad: 2018-01-11 
ArbetsgivareUnik Resurs i Sverige AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypUthyrning
OmrådeProduktion/ Process-industri
OrtLinköping
Platser1
Sista ansökningsdag2018-01-28
Företagspresentation

Har erfarenhet av att jobba som Teknisk Projektledare inom Investeringsprojekt? Då är det här ett uppdrag för dig! Till en av våra kunder, en livsmedelsindustri, söker vi nu en Teknisk Investeringsprojektledare.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som Teknisk Projektledare ansvarar du för olika Investeringsprojekt i varierande storlek beträffande planering, budget, leverantörer, inköp, implementering, utbildning samt dokumentation. Du är en del av ett team med andra Projektledare och tillsammans arbetar ni med långsiktiga investeringsplaner för verksamhetens produktion. Du ansvarar också för arbetsmiljöaspekten och samarbetar med produktionsledare, operatörer och underhållstekniker i projektet gällande exempelvis installation av investeringen. Efter installation är du som Teknisk Projektledare ansvarig för att dokumentera utbildningsmanualer för produktionslinan. 

Det här är inledningsvis ett Interimsuppdrag under pågående rekrytering beräknat till 6-12 månader med start så snart som möjligt.  

 

Din profil

Vi söker dig som:

  • Är utbildad Civilingenjör inom exempelvis maskinteknik.
  • Har erfarenhet och kunskap i att jobba i CAD.
  • Har erfarenhet av att arbeta enligt Lean-konceptet.
  • Är kommunikativ och är van vid att jobba med breda kontaktytor.
  • Är van vid att använda engelska i både tal och skrift då all dokumentation sker på engelska.

 

Som person är du strukturerad, planerad och en van administratör med hög integritet. Du är van vid att leda och motivera människor i projekt. 

Det är meriterande om du har: 

  • Erfarenhet från livsmedels, kemi, farmaceut eller bioteknik- branschen. 


I den här rekryteringsprocessen läggs det stor vikt vid kompetenserna Resultatorientering, Planering, Affärsmässighet, Kommunikation samt Relationsbyggande. 

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvariga rekryterare.

Ansvariga rekryterare är Elin Gladh och nås på 076-945 34 35 eller elin.gladh@unikresurs.se samt Anna Engström och nås på 070-352 87 95 eller anna.engstrom@unikresurs.se 

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!