Lediga jobb

Drifttekniker Fastighet
Publicerad: 2018-01-19 
ArbetsgivareUpplands Väsby kommun
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeTeknik
OrtStockholm
Platser1
Sista ansökningsdag2018-03-04
Företagspresentation

Kommunen är en av de större arbetsgivarna i Upplands Väsby. Vi har ca 1 300 tillsvidareanställda medarbetare inom olika verksamheter. Största arbetsplatserna finns inom social- och omvårdnad samt förskola och skola. Kommunen är en arbetsplats som attraherar nytänkande, ansvarstagande och motiverar medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby kommun är en merit och en investering för framtiden. Upplands Väsby växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Kommunen är en arbetsplats som attraherar nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden.

Driftenheten för fastigheter utför underhåll och felavhjälpande åtgärder, ronderingar, besiktningar av kommunens fastigheter samt underhåll i yttre närmiljö som t.ex. lekplatser. Vi utför arbeten i fastigheter med en total yta om ca 170 000 m2, varav 130 000 m2 är kommunens egna lokaler.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som drifttekniker fastighet har du ansvaret för den dagliga driften av fastigheterna i ditt ansvarsområde. Du tar hand om och åtgärdar felanmälningar, ansvarar för löpande och förebyggande drift & underhåll samt tillsyn och skötsel av fastigheterna. I ditt ansvar ligger även att utföra tillsynsronderingar samt vissa SBA ronderingar. Du medverkar till att följa upp och analysera statistik för energi samt delaktig i arbetet med driftoptimering av våra fastigheter. Du kommer även att representera driftenheten i samband med planering och byggnation av nya fastigheter. Hyresgästkontakter är ett naturligt inslag i din vardag. Tjänsten erbjuder ett varierat och fritt arbete med möjlighet att påverka och utveckla. 

Din profil

Vi söker dig som idag arbetar som drift- eller fastighetstekniker. Du har gymnasial utbildning med påbyggnad inom fastighetsdrift. För att lyckas i rollen behöver du ha erfarenhet från arbete med ventilation, styr och regler samt värmesystem så som fjärrvärme, värmepumpar och el centraler. Det är en merit om du tidigare arbetat med driftoptimering av fastigheter. Körkort B samt god data vana är ett krav för tjänsten.

Du etablerar långsiktiga kundrelationer, prioriterar kundbehov och identifierar självständigt lösningar på kunders problem. Du kan fatta egna beslut och driver nya initiativ innanför ramarna för ditt eget arbete. Du är synlig och lättillgänglig för kunder och kollegor och du har förmågan att kunna hjälpa dem – även innan du ombeds göra det. Du anpassar dig snabbt till förändringar och kan hantera oväntade situationer med bevarat lugn och fokus. 

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt cv.

Ansvarig konsult är Stefan Bölin och nås på 076-778 15 01 eller på stefan.bolin@unikresurs.se

Välkommen!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig konsult om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Lycka till!