Lediga jobb

Manufacturing Project Lead
Publicerad: 2018-02-12 
ArbetsgivareQuintus Technologies AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeProduktion/ Process-industri
OrtVästerås
Platser1
Sista ansökningsdag2018-03-11
Företagspresentation

Till Quintus - världsledare inom tryckkärlsteknik - söker vi en Manufacturing Projekt Lead.

Quintus i Västerås specialiserar sig i design, tillverkning, installation och service av högtryckssystem. System som med termomekanik och tryck på många tusen bar används för materialdensitetsförtätning och plåtformning i kritiska industriella komponenter och produkter. Quintus är världsledande inom sitt område och har levererat över 1800 system till kunder inom flyg- och Automotive industrin samt inom energi och medicintekniksektorn.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

I rollen som Manufacturing Project Lead, MPL, ansvarar du för att ta våra produkter genom produktionen på utsatt tid och med rätt kvalitet. Produktionsteamet I Västerås består av 30 personer i verkstaden och 10 på kontoret. I produktionen utförs i huvudsak trådlindning, montering, driftsättning och packning.

Dina närmaste kollegor är operatörer och montörer i produktionen, projektledare och tekniska projektledare, inköpare och produktionschefen. Du rapporterar till produktionschefen.

Ditt huvudansvar är att säkra alla aktiviteter inom ”Project Execution Plan”, på alla nivåer i produktionen. Tjänsten innebär många olika kontaktytor internt och du är en mycket viktig kontaktyta mellan produktionen och kontoret. Du är den som aktivt ser till att avvärja hot mot den löpande produktionen genom att adressera frågor till rätt person, påminna och driva på. Men också den som naturligt driver på förbättringar och effektiviseringar. Du är sammankallande för överlämningsmöten mellan berörda funktioner inom produktionen och den som koordinerar rätt fråga till rätt person, oavsett om det rör en kvalitets- eller planeringsavvikelse eller ett effektiviseringsförslag.

Din profil

Utbildning

För tjänsten finns inga utbildningskrav. Men om utbildning saknas krävs längre erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och verksamhet. Det är meriterande med examen inom maskinteknik eller liknande industriellt/tekniskt inriktad utbildning.

Erfarenhet

För tjänsten krävs industriell erfarenhet och minst ett par års erfarenhet från projektorienterad tillverkning. Du får gärna ha, men det är inte ett krav, erfarenhet från verksamhet med komplex montering.

Kunskap

Du har kunskap i industriella flöden och en gedigen förståelse för hur leveransen hänger ihop från order till leverans i en komplex produktionsverksamhet.

Du har god kunskap, muntligt och skriftligt, i både engelska och svenska.

Person

Vi söker dig som gör vad som krävs för att nå önskat resultat. Du hanterar hinder med fortsatt entusiasm och agerar på ouppklarade saker. Du bygger relationer och agerar utåtriktat och synligt samtidigt som du bygger förtroende. Du kommunicerar tydligt och rakt, lyssnar och bygger vidare för att förstå. Du hanterar komplexa problem och situationer och har förmågan att förenkla och tydliggöra.

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Anna-Lena Taponen och nås på anna-lena.taponen@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!