Lediga jobb

Transportlogistiker med känsla för problemlösning och samarbete
Publicerad: 2018-05-18 
ArbetsgivareCNH Industrial Sweden AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeInköp/Lager/ Logistik
OrtÖverum
Platser1
Sista ansökningsdatum2018-06-03
Företagspresentation

CNH Industrial N.V, en världsledande aktör inom jordbruksmaskiner, etablerar sig i regionen genom köpet av anrika Överums bruk i februari 2017. Verksamheten kommer fortsatt leverera högkvalitativa jordbruksmaskiner och göra detta med en effektiv och leveranssäker produktionsapparat i Överum. Visionen och affärsplanen är tydlig; Kraftig tillväxt på orten. Och som läget ser ut nu lutar allt åt att det är fullt rimligt. Som ett led i att stärka verksamheten söker vi nu en transportlogistiker med ansvar att bygga upp rollen på siten i Överum.  En nyckelroll i ett bolag som ska ta sig från bruksmiljö till internationell industrimiljö av toppklass.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Rollens karaktär kommer vara taktiskt operativ med fokus på bokning och uppföljning av transporter, både inkommande och utgående. Du kommer ha stor frihet och möjlighet att etablera och bygga upp ett nytt kompetensområde på siten i Överum. En roll att utvecklas i och med!

Som transportlogistiker ansvarar du för all logistikhantering på siten, både in och utgående men med fokus på utgående gods. Analys och uppföljning av priser och volymer, månadsslutsrapporter samt att vara kontaktperson på siten avseende alla transportrelaterade frågor. Du säkerställer även att transportplaneringen håller och agerar aktivt om den inte gör det. Du förväntas att i denna roll verka för ökad kvalitet och analys av logistikprocessen och skapa struktur kring dina ansvar generellt.

Placeringen är på site i Överum, och du kommer arbeta nära fabrikschefen men rapportera till logistikchefen globalt som sitter i Italien.

Din profil

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom logistikområdet alternativt annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du kan vara junior högskoleingenjör med logistikinriktning eller har annan bakgrund med flera års erfarenhet av logistikbranschen. Det viktiga är att du har en stor förståelse logistik och transportprocesser, det vill säga att du förstår transport-och fraktmarknad.

Du har också goda kunskaper i tal och skrift i svenska och mycket goda kunskaper i engelska. Då rollen rapporterar till logistikchefen i Italien kommer dialog, muntlig och skriftlig ske på engelska varför man bör kunna hantera det obehindrat.

Goda kunskaper inom Officepaketet, och främst inom Excel (kunskap och erfarenhet av pivottabeller, analys av större data set) är en förutsättning för att klara rollen.

För att lyckas i rollen tror vi att du som söker är självgående och van att jobba med deadlines. Du har lätt att skapa kontakter och samarbeta både internt och externt. Du har ett stort ansvarstagande och är till din natur mera proaktiv än reaktiv. Då en stor del av rollen handlar om analys tror vi att du har en god problemlösningsförmåga och gillar att jobba med siffror. Att skapa ordning och reda och bygga processer med struktur är en annan del som kommer bli viktigt i rollen varför vi tror att du även har den delen i dig.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och i denna rekrytering kommer vi lägga särskilt fokus vid följande personliga kompetenser: Problemlösning, planering, samarbete samt kundfokus och resultatorientering.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar CNH Industrial Sweden AB, tidigare Överums bruk med Unik Resurs. Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningar kommer att hanteras löpande så dröj inte med din ansökan. Sista ansökningsdag är 3/6. Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst. Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Caroline Bruhammar och nås på caroline.bruhammar@unikresurs.se, och via telefon 0704-84 0036.

Vi ser fram emot din kontakt!

 

 

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard