Lediga jobb

Specialistläkare till Psykiatriska kliniken, Linköping
Publicerad: 2018-02-05 
ArbetsgivareRegion Östergötland
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeVård/omsorg
OrtLinköping
Platser1
Sista ansökningsdag2018-03-04
Företagspresentation

Ett universitetssjukhus där sjukvård, forskning och utbildning möts i moderna miljöer.

Universitetssjukhuset i Linköping, även kallat US, har nästan 600 vårdplatser, och över 5 000 medarbetare. Sjukhusets medarbetare erbjuder östgötarna en trygg och säker vård med spetskompetens inom flera områden.

Psykiatriska kliniken i Linköping har cirka 250 medarbetare. Klinikens uppdrag är att bedriva psykiatrisk specialistvård samt beroendevård till befolkningen i centrala Östergötland. Kliniken har tre heldygnsavdelningar, akutenhet samt öppenvårdsmottagningar. Vår övertygelse är att forskning i framkant är nyckeln till den bästa vården.

Nu söker psykiatriska kliniken specialistläkare.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Du erbjuds en tjänst på psykiatriska kliniken med många möjligheter att utvecklas inom professionen.

Kliniken erbjuder en rad spännande arbetsområden som vid sidan av allmän psykiatrisk öppenvård, akut- och heldygnsvård, innefattar subspecialiserad vård inom bland annat könsdysfori, rehabilitering och habilitering, hjärnstimulering samt specialiserad beroendevård.

Klinikens forskningsenhet (CSAN) arbetar mycket nära vården och bidrar till regelbunden fortbildning och professionell uppdatering samt möjliggör forskning för den intresserade.

Det finns också möjlighet att arbeta som ST studierektor.

 

Din profil

Du har en specialistexamen eller en pågående specialistutbildning i psykiatri. Erfarenhet av arbete som specialistläkare inom psykiatri och/eller beroende är meriterande.

Du har ett stort intresse av att tjänstgöra på en klinik som strävar efter att erbjuda landets bästa psykiatriska vård, med patienten i fokus. Det är viktigt att du trivs med att samarbeta med andra människor och att du relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt.

Vi ser gärna att du stimuleras av utveckling, vill undervisa och eventuellt bedriva egen forskning. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav då stor del av arbetet innebär kommunikation med patienter, närstående, kollegor, myndigheter och andra aktörer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Peter Ardenfors och nås på 0727-443495 eller på peter.ardenfors@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!