Lediga jobb

Byggprojektledare till Söderköpings kommun
Publicerad: 2018-05-07 
ArbetsgivareSöderköpings kommun
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeBygg/ Anläggning
OrtSöderköping
Platser1
Sista ansökningsdatum2018-05-30
Företagspresentation

Vill du vara med och skapa framtidens Söderköping?

Här finns möjligheter och utmaningar i en attraktiv kommun, strategiskt belägen vid E22 och med närhet till universitetsstäderna Norrköping och Linköping. Genom delaktighet och närhet till beslut, finns det stora möjligheter till yrkesmässig och personlig utveckling. Verksamheten utgår från medborgarnas behov med fokus på hållbar utveckling.

Vår värdegrund; helhetssyn, nytänkande, engagemang och tydlighet, berättar om hur vi som organisation vill vara och uppfattas. Välkommen att skapa framtiden med oss!

Nu tillsätter Söderköpings kommun en nyinrättad tjänst som Byggprojektledare.

Du erbjuds ett omväxlande arbete med alla förutsättningar till en personlig utveckling. Tillsammans skapar vi trivsel på arbetsplatsen och en god arbetsmiljö utifrån vår tydliga värdegrund.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Tjänsten som byggprojektledare är en nyinrättad tjänst. Du måste vara kunnig inom området, självgående och trygg i din roll.

Som byggprojektledare kommer du att arbeta med hela processen. Det handlar om förberedelser, projektering, upphandling, beställning, projektledning och genomförande av byggprojekt såsom ombyggnader, tillbyggnader samt ombyggnadsprojekt. Du kommer att ha ekonomiansvar och ekonomiuppföljning för projekten. 

I uppdraget ligger både upphandling och avtalsteckning med entreprenör. Du kommer att hantera anbudsöppning, dokumentation och sammanställning.

Du genomför kvalitetsuppföljningar och tillser att slutbevis kommer innan överlämning sker till förvaltning.

Utöver arbetsuppgifter inom ramen för byggprojektledarrollen så tillkommer förvaltaruppgifter  som kan innebära att man behöver hantera ansvar för underhållsplaner, inventeringar och besiktningar i fastigheterna.

 

Din profil

Du har lägst gymnasieutbildning. Om du har högskoleutbildning är det meriterande. Du har minst fem års erfarenhet av byggprojektledning och har byggnadsteknisk kompetens. Erfarenhet av förvaltning är meriterande.

Du behöver kunna hantera olika slags människor och viljor. Du har förmåga att kommunicera framgångsrikt både muntligt och skriftligt. Erfarenhet av att ha jobbat i en politiskt styrd organisation är meriterande.

Vid en eventuell intervju kommer vi att fästa stor vikt vid kompetenser som initiativtagande, förändring, kommunikation, resultatorientering och samarbete.

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Peter Ardenfors och nås på 0727-443495 eller på peter.ardenfors@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard