Lediga jobb

El / Instrument - konstruktör gasturbin / ångturbin
Publicerad: 2018-02-07 
ArbetsgivareUnik Resurs
UppdragstypUthyrning
OmrådeProduktion/ Process-industri
OrtFinspång
Platser1
Sista ansökningsdag2018-02-20
Företagspresentation

Till en av våra kunder, en multinationell koncern med högteknologisk produkttillverkning. Det här uppdraget är en fantastisk möjlighet för dig som vill arbeta i en modern, internationell och framåtsträvande miljö.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Vilka är mina arbetsuppgifter? 
Tjänsten består av tre delar. 
1. Ta fram standardiserade lösningar för turbinskydd (övervarv, vibration och pulsation) mm vid uppgradering av gas- och ångturbiner. Skydden baseras i första hand på de befintliga lösningar som levereras med nya turbiner. 
2. Ta fram nya systemlösningar för obsoleta komponenter när det inte finns en ett-till-ett-lösning på komponentnivå för reservdel utan ett konstruktionsarbete krävs. 
3. Ansvara för den proaktiva hanteringen av obsoleta komponenter. 

Din profil

Vad krävs av mig? 
Vi söker Dig som har ett stort intresse att arbeta med el och instrument frågor. Naturligtvis är det en fördel om du har erfarenhet av våra gas- och ångturbiner samt tidigare har arbetat med el och/eller instrumentfrågor. Du måste inte kunna allt, erfarenheten och viljan att lära och utvecklas är det viktigaste. Vi förutsätter att du är intresserad av teknik och att du är noggrann i ditt arbete. Då det i rollen ingår internationella kontakter är det nödvändigt att du som person är öppen och anpassningsbar till olika kulturer och människor, och har goda kunskaper i engelska

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Lina Nilsson och nås på  eller på lina.nilsson@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!