Lediga jobb

Till ett stort anläggningsprojekt sökes nu flera personer
Publicerad: 2018-02-07 
ArbetsgivareRV Alcisa Filial
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypHyrrekrytering
OmrådeBygg/ Anläggning
OrtNorrköping
Platser1
Sista ansökningsdag2018-02-28
Företagspresentation

Nu har äntligen Ostlänken påbörjats med uppstart av anläggningen av Kardonbanan!  Vill du vara en del av nyetableringen av ett globalt infrastrukturbolag i Sverige? Då kan du vara den person vi söker!

Kardonbanan, en godsjärnväg som planeras gå mellan Åby och Händelö utanför Norrköping, är en viktig pusselbit för att möjliggöra bygget av Ostlänken. Syftet med att bygga Kardonbanan är att effektivisera hanteringen av gods och öka andelen gods som fraktas på järnväg. I anslutning till Kardonbanan kommer åtta broar samt vägar att byggas.

Rover Alcisa Grupo är ett spanskt företag med en omsättning på 115 MEur (2016) som nu har etablerat sig i Sverige med det svenska bolaget RV Alcisa AB. Rover Alcisa Grupo är ett internationellt företag som verkar inom infrastruktur. Stora projekt som globalt har genomförts är bla vägar, järnvägar, broar, tunnlar, flygplatser samt hamnar. Nu har RV Alcisa AB bland annat vunnit upphandlingen av Kardonbanan med en budget på ca 300 miljoner SEK.

RV Alcisa AB står för hållbarhet, kvalitet, säkerhet, socialt engagemang samt en levande arbetsplats.

 

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Just nu finns flera olika befattningar öppna för projektet Kardonbanan med placering i Norrköping för dig som vill utvecklas inom infrastrukturbranschen. Är du en driven person som ser möjligheterna i att vara delaktig i uppbyggnaden av den svenska organisationen med hjälp av den spanska expertorganisationen så hör av dig för mer information.

Din profil

Du har erfarenhet av anläggning, järnväg och infrastruktur och du har en relevant utbildning. Som person är du driven, engagerad, öppen och villig att arbeta i team. 

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Maria Wallin och nås på 0763-20 81 77 eller på maria.wallin@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!