Lediga jobb

Ansvarig Utsättare/Mättekniker Typ 1 behörighet
Publicerad: 2018-02-07 
ArbetsgivareUnik Resurs i Sverige AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypHyrrekrytering
OmrådeBygg/ Anläggning
OrtNorrköping
Platser1
Sista ansökningsdag2018-02-28
Företagspresentation

Nu är det äntligen dags för Projekt Ostlänkens startskott! Vill du vara en del av nyetableringen av ett globalt infrastrukturbolag i Sverige som ska inleda byggnationen av Ostlänken genom att anlägga Kardonbanan? Då kan du vara den person vi söker!

Kardonbanan, en godsjärnvägen som planeras gå mellan Åby och Händelö utanför Norrköping, är en viktig pusselbit för att möjliggöra bygget av Ostlänken. Syftet med att bygga Kardonbanan är att effektivisera hanteringen av gods och öka andelen gods som fraktas på järnväg.

Till en av våra kunder, ett infrastrukturbolag med global närvaro, söker vi nu en Ansvarig Utsättare/Mättekniker. Verksamheten erbjuder bland annat utvecklings- och anläggningstjänster inom väg, vatten, järnväg, hamnar och flygplatser. Bolaget har beslutat att satsa på Sverige som marknad även i andra områden. Företaget avser därmed att etablera grunden för en svensk organisation för att effektivt kunna både leverera och exploatera den svenska infrastrukturmarknaden. Du har ett nära samarbete med och rapporterar till Platschefen i projektet.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som Ansvarig kommer du att arbeta både självständigt och i grupp. Arbetet avser både inmätningar och utsättning/relationsinmätning.

Arbetet utförs huvudsakligen i fält, men innebär också förberedelse och efterarbete på kontoret. Du genomför bearbetning av mätdata, upprättar underlag och ritningar, lagrar i databaser och levererar mätdata. I arbetet ingår även planering och förberedelse inför mätuppdrag och medverkan i planeringsmöten med beställare, projektörer och projektledare.

Du tar fram alla dokument/ritningar som behövs enligt trafikverkets regler.

Din profil

Du har:

  • en lämplig teknisk utbildning med inriktning mot bygg/anläggning. 
  • en gedigen erfarenhet av att arbeta med anläggningsuppdrag. Särskilt meriterande är järnväg och/eller broar. 
  • genomgått kursen (BBGGMÄT) med Trafikverket om hur geodetiska mätningsarbeten och geografisk lägesbestämning utförs inom Trafikverkets verksamhet.
  • Typ 1 behörighet

Du är noggrann, ansvarsfull och resultatinriktad i din yrkesroll. Som utsättare är du ett stöd till projektingenjörer och platschef vilket kräver egenskaper så som kommunikativ förmåga, lyhördhet och intresse för branschen.

Här får du chansen att utvecklas i en spännande organisation.

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Maria Wallin och nås på 0763-20 81 77 eller på maria.wallin@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!