Lediga jobb

Design Manager/Mekanikkonstruktör
Publicerad: 2018-02-08 
ArbetsgivareUnik Resurs i Sverige AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypHyrrekrytering
OmrådeTeknik
OrtNorrköping
Platser1
Sista ansökningsdag2018-02-25
Företagspresentation

Brinner du för konstruktion, design och service? Då kan du vara den person som vi söker! Till en av våra kunder söker vi nu en Konstruktör/Design Manager som vill vara med och utforma sin egen roll och bidra till verksamhetens utveckling!  

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som Konstruktör/Design Manager har du en nyckelfunktion i företaget då du agerar teknisk support i olika serviceprojekt. Det här är en bred roll vilket innebär att du kommer att arbeta med olika arbetsuppgifter. Främst kommer du att arbeta med konstruktionsritningar och agera offert-support, site-support samt ta fram ritningsunderlag i olika projekt. Du agerar också svetssamordnare och har ett kvalitetsansvar för verkstaden.

Andra arbetsuppgifter som kan förekomma rör inköp av olika material till verkstaden, leveranshantering samt bevakning, utveckla verksamhetens leverantörsbas etc. Det upp till dig att vara med och utforma rollen!

Din profil

Vi söker dig som har:

  • Erfarenhet av att arbeta med CAD-ritningar (AutoCad, Inventor). 
  • Ingenjörsutbildning i någon form. 
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift. 
  • Teknisk kunskap och erfarenhet av att arbeta i en teknisk miljö.
  • Det är meriterande om du har kunskap om, och erfarenhet av att arbeta med kraftvärmepannor. 

 

Som person är du social och kommunikativ, du gillar att ha mycket kontakt med andra människor i ditt arbete, både internt och externt. Men du gillar också att självständigt grotta ner dig i olika tekniska arbetsuppgifter. Du är förändringsbenägen i ditt arbetssätt och har lätt för att anpassa dig till nya situationer.

Det här är ett långsiktigt uppdrag hos vår kund och inleds med en uthyrning från Unik Resurs med goda möjligheter att övergå i anställning om samarbetet fungerar bra. 

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Elin Gladh och nås på 076-945 34 35 eller på elin.gladh@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!