Lediga jobb

Askling Bil AB
Skadetekniker till Norrköping
Publicerad: 2018-02-09 
ArbetsgivareAskling Bil AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeTeknik
OrtNorrköping
Platser1
Sista ansökningsdag2018-03-06
Företagspresentation

Askling Bil finns representerad på fyra orter i Östergötland; Linköping, Norrköping, Mjölby och Motala. vi representerar varumärkena Toyota och Lexus  och vår vision är att vara "Best retailer in town". Det går bra för oss och vi behöver därför förstärka våra anläggningar i Norrköping och Linköping!

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som skadetekniker kommer du att arbeta med allt ifrån enklare reparationer till lite större strukturskador samt måttriktning av olika slags karosseriskador med hjälp av riktbänksystem. Du kommer att arbeta med personbilar och lätta transportbilar av våra märken Toyota och Lexus. En av tjänsterna kommer även innehålla visst arbete i vår kundmottagning varför erfarenhet av arbete i Cabas är meriterande.

Vi erbjuder en varierad tjänst i ett bolag med en stabil och stark tillväxt. Hos oss har du möjlighet att utvecklas inom yrket via Toyotas kompetensutvecklingsprogram. Tillsammans med dina kunniga kollegor utlovar vi en riktigt rolig arbetsdag i ett väl sammansvetsat gäng!

Tjänsten är heltid, måndag till fredag kl. 07-16.

Din profil

Vi söker dig som är en lagspelare, är ansvarstagande och som har lätt för att arbeta i team. Du har fordonsteknisk utbildning med några års erfarenhet i branschen. Du har förstås ett brinnande intresse för fordon och teknik och du söker ett företag som, liksom du, vill växa och utvecklas. Utöver ditt tekniska kunnande är du en glad och positiv person. Du har B körkort och datorvana.

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Peter Undén och nås på peter.unden@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!