Lediga jobb

Ekonomichef
Publicerad: 2018-02-12 
ArbetsgivareAB Ronnebyhus
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeEkonomi/ Marknad
OrtRonneby
Platser1
Sista ansökningsdag2018-03-04
Företagspresentation

Ronnebyhus affärsidé är att långsiktigt äga och förvalta fastigheter med bostäder och tillhörande lokaler i en trygg miljö. Vår verksamhet ska präglas av serviceanda, utveckling och ett varierat utbud av attraktiva bostäder för boende i Ronneby kommun. Ronnebyhus vision och ledstjärna utgörs av att vi med stolthet erbjuder attraktivt och tryggt boende till alla våra hyresgäster.

AB Ronnebyhus ägs till 100 % av Ronneby kommun, organisationen består av enheterna Ekonomi/Marknad/Administration, Fastighet och Boservice, omsättningen utgörs av ca 170 MSEK och vi är ca 45 medarbetare.

Ronnebyhus med cirka 2600 lägenheter är inne i en spännande tid med förändring av fastighetsbeståndet genom försäljning, nybyggnation, ombyggnation och renovering.

Då nuvarande Ekonomichef går vidare till nya utmaningar så söker vi nu en ny Ekonomichef till AB Ronnebyhus.

 

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som Ekonomichef ansvar du för enheten Ekonomi/Marknad/Administration som idag består av personalansvar för 7 medarbetare.

Du rapporterar direkt till VD och ingår i ledningsgruppen.

Du förväntas fokusera inom ekonomiområdet med ledning och stöd för den egna enheten, ge stöd till chefer i frågor om budget, bokslutsarbete, kalkyler och projektuppföljning. Du medverkar i hyresförhandlingsprocessen och är föredragande i bolagsstyrelsen.

Din profil

Vi söker dig som har civilekonomexamen eller motsvarande ekonomisk examen som av arbetsgivaren bedöms likvärdig.

Vi förväntar oss du har god förmåga och intresse runt ledarskap och personal där chefserfarenhet är meriterande. Du är kommunikativ, har en pedagogisk förmåga och uttrycker dig väl i tal och skrift i det svenska språket.

Vi kommer särskilt att beakta dina personliga egenskaper. Du är initiativtagande och förändringsorienterad. Genom din effektiva planeringsförmåga skapar du goda relationer och samarbeten.

Ansök redan idag!

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar endast emot din ansökan via databasen. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ola Johansson som nås på 0728-575705 eller på ola.johansson@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!