Lediga jobb

Systemansvarig projektingenjör
Publicerad: 2018-02-13 
ArbetsgivareUnik Resurs i Sverige AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypUthyrning
OmrådeProduktion/ Process-industri
OrtFinspång
Platser1
Sista ansökningsdag2018-02-21
Företagspresentation

Till en av våra kunder, en multinationell koncern med högteknologisk produkttillverkning söker vi nu en systemansvarig projektingenjör. Det här uppdraget är en fantastisk möjlighet för dig som vill arbeta i en modern, internationell och framåtsträvande miljö.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

I den här rollen jobbar du i leveransprojekt med samtliga turbinmodeller som levereras från Finspång. Du kommer att i orderprojekt ansvara för projektanpassningar, att konstruktion sker enligt givna lokala normer och kundkrav samt delta i upphandlingen av system. Du har totalt tekniskt ansvar samt ansvar för att hålla budget från orderstart till dess att gasturbinen är levererad. I rollen har du täta kontakter med underleverantörer, projektledare, inköpare, andra mekanik- och elkonstruktörer samt med montörer och driftsättare. Utöver detta ansvarar du för att nya idéer och lösningar återförs till utvecklingsavdelningen vilka det finns ett nära samarbete med. Rollen är i hög grad självständig och täcker ett brett teknikområde, från mekanik till angränsande el-, kontroll och processfrågor. Detta kräver både initiativförmåga och servicekänsla.

 

I tjänsten förekommer även följande arbetsuppgifter:

- Lösa driftproblem och felrapporter

- Bistå försäljningsavdelningen med tekniskt och kostnadsunderlag

- Genomföra tekniska utredningar och beräkningar

- Delta i utvecklingsprojekt för befintliga och nya produkter

- Kostnadsreducera produkter genom nya tekniklösningar.

 

Att arbeta som Maskiningenjör här är spännande och utvecklande - det finns en stor vidd på de uppdrag man kan arbeta med vid sidan av ovan nämnda områden om man visar sitt intresse.

Din profil

För tjänsten krävs det att du är högskoleingenjör eller har motsvarande erfarenhet. Som person ser vi att du är drivande, har lätt för att ta initiativ och vågar tänka i nya banor. Du har en mycket god samarbetsförmåga, du är strukturerad och kan prioritera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. I den här rollen kommer du ha ett stort nätverk omkring dig, både internt som externt vilket gör att du behöver kunna uttrycka dig på såväl svenska som engelska i både tal och skrift.

 

Meriterande:

- Kunskap om brandsläckning- och gasdetekteringssystem

- Erfarenhet från Olja&Gas-industrin

- Kunskap inom PLM

- Erfarenhet av Comos eller liknande databasbaserade konstruktionsverktyg

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Johanna Nyrèn och nås på 070-77 48 205 eller på johanna.nyren@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!