Lediga jobb

Redovisningsansvarig
Publicerad: 2018-02-14 
ArbetsgivareEpiroc Construction Tools AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeEkonomi/ Marknad
OrtKalmar
Platser1
Sista ansökningsdag2018-03-04

Företagspresentation

Är du redo för en verklig utmaning? Vill du vara med och bidra till framgången för ett nytt globalt företag? 2018 delas industrigruppen Atlas Copco i två nya börsnoterade bolag, Atlas Copco och Epiroc. Epiroc blir en ledande global produktivitetspartner för gruv-, infrastruktur- och råvaruindustrin. Med banbrytande teknologi utvecklar och producerar vi innovativa borriggar, bergbrytnings- och anläggningsutrustning, och tillhandahåller förstklassig service och förbrukningsvaror. Bolaget grundades i Stockholm och har passionerade medarbetare som samarbetar och ger support till kunder i över 150 länder. Läs mer på www.epirocgroup.com


Hydraulic Attachment Tools Division tillhör affärsområdet Mining and Rock Excavation Technique och utvecklar samt tillverkar utrustning som används inom rivning, anläggningsarbete, återvinning och bergborrning inom till exempel bygg- och anläggningsindustri och gruvnäring. Produkter säljs via en global försäljnings- och serviceorganisation som säkerställer bästa möjliga service gentemot våra kunder. Divisionen har sitt säte i Essen i Tyskland och har produktionsanläggningar i Kalmar i Sverige, Nashik i Indien samt Essen och Hämbach i Tyskland.

 

Jobbeskrivning

På Epiroc i Kalmar kombinerar vi det bästa av två världar. Samtidigt som vi tillhör en stor global koncern i världsklass är vi en självständig, flexibel och snabbrörlig organisation med stark kultur. Vi arbetar aktivt med vårt värdegrundsarbete och siktar högt med vår vision att bli Den Ledande Fabriken.

Nu söker vi en nyckelspelare till vår ekonomiavdelning som består av fem personer. Vi söker dig som älskar siffror och redovisning och vill vara en del av den fortsatta utvecklingen av vår avdelning. Vi erbjuder dig utmanande arbetsuppgifter vilka bland annat kommer att bestå av redovisning- och bokslutsarbete samt intern och extern rapportering. Ditt uppdrag som redovisningsansvarig blir att säkerställa att korrekt information rapporteras i rätt tid och på ett effektivt sätt. Vi ser gärna att du är med och påverkar processerna till det bättre så att vi hela tiden utvecklas och blir mer effektiva. Från tid till annan kan det vara aktuellt att arbeta i olika projekt. Dina kontaktytor är framför allt den lokala organisationen i Kalmar och interna nätverk inom koncernen gällande redovisning och rapportering, men du har också externa kontakter, exempelvis våra revisorer.

 

 

 

 

Erfarenhet

För att lyckas i rollen som redovisningsansvarig har du runt fem års erfarenhet av att arbeta med redovisning och avancerat bokslutsarbete i ett större företag eller på en revisionsbyrå. Du behärskar engelska väl i tal och skrift och det är meriterande om du har arbetat i något större affärssystem, företrädesvis SAP eller M3.

Du är civilekonom eller motsvarande, gärna med inriktning mot redovisning.

För att trivas i rollen är det viktigt att du är en strukturerad och noggrann person. Du trivs med ett högt tempo där det händer mycket och tycker det är kul med utveckling och förändring. Dessutom har du en förmåga att ta fram nya och bra lösningar. Du är också en lagspelare som förstår vikten av att hjälpas åt och arbeta tillsammans mot uppsatta mål.

 

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar emot din ansökan via databasen.

Välkommen med din ansökan senast 4 mars 2018. Vi gör löpande urval redan innan sista ansökningsdag.

Vid frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef Johan Ljunggren på tel. 070-896 61 92 eller ansvarig rekryterare, Jonas Österbo och som nås på 0768-99 85 77 eller på jonas.osterbo@unikresurs.se

Väl mött!

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!