Lediga jobb

Plant Controller till livsmedelsindustrin
Publicerad: 2018-02-14 
ArbetsgivareUnik Resurs i Sverige AB
UppdragstypUthyrning
OmrådeEkonomi/ Marknad
OrtMjölby
Platser1
Sista ansökningsdag2018-02-25


Söker du nästa steg inom ekonomi?

Vill du tillhöra en positiv företagskultur som präglas av gemenskap och hjälpsamma kollegor? Trivs du i roller där du får vara kreativ, ta initiativ och bidra till utvecklingen av processer? Då kan du vara den vi söker!


Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Ekonomiavdelningen på företaget består idag av ett team bestående av en ekonomichef, redovisningsansvarig, en person på leverantörsreskontra och till sist en plant controller. 

Som Plant Controller kommer din roll att vara fokuserad mot produktionen och du kommer bland annat att ansvara för bokslut- prognos- och budgetarbete relaterat till produktion. Tyngdpunkterna ligger på diverse kostnadsanalyser, förklaring av avvikelser mot budget/prognos, framtagande av rapporter mm. Analys av investeringprojekt är även en del av rollen. Vidare handlar det även om att ifrågasätta, tänka nytt och komma med förbättringsförslag både vad gäller produktionens lönsamhet och de egna processerna. I rollen kommer du arbeta nära de olika produktionscheferna samt även ha regelbunden kontakt med kollegor i hela koncernen. Du rapporterar direkt till ekonomichefen.

Du kommer att komma till en rolig arbetsplats där det är positiv stämning, där du har många hjälpsamma kollegor omkring dig på alla befattningar i företaget och där det finns många spännande utmaningar att ta tag i. 


Din profil

  • Du har några års erfarenhet av att arbeta som controller
  • Du har avancerade kunskaper i Excel 

Som person är du driven, ansvarstagande och noggrann. Du behöver även vara nyfiken, ta initiativ och kunna se vart det finns arbetsuppgifter för dig att ta tag i. Du behöver tycka om att göra utredningar där du kan få gräva efter en del uppgifter. Du måste kunna hantera påfrestande situationer med ett bevarat lugn och tycka om att hantera flera processer parallellt. 


Anställningsförhållanden


Tjänsten är ett vikariat på 12 månader på 100 %. 

Startdatum förväntas vara 2018-04-03.


Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag då ett löpande urval kommer tillämpas.

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Linda Vagner och nås på 0760902477 eller på linda.vagner@unikresurs.se

Väl mött!

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!