Lediga jobb

Produktionstekniker med stort intresse för problemlösning
Publicerad: 2018-02-14 
ArbetsgivareUnik Resurs i Sverige AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypHyrrekrytering
OmrådeProduktion/ Process-industri
OrtSödertälje
Platser1
Sista ansökningsdag2018-02-25
Företagspresentation

Vi söker nu dig som är nyexaminerad alternativt har gedigen erfarenhet inom produktionsteknik till en av våra kunder. Vill du arbeta i en organisation som arbetar för hållbara, säkra och effektiva system inom transportbranschen? Då kan det här vara ett uppdrag för dig! 

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som Produktionstekniker arbetar du med att ständigt utmana, utveckla och förbättra verksamhetens produktionsprocess för att möjliggöra hållbara resultat av högsta kvalitet. Arbetet kan innebära att lösa komplexa problem eller ansvara för en större upphandling av ny utrustning till produktionen. Du arbetar med att verka för störningsfria introduktioner och förändringar samt för att nå uppsatta projektmål. Den erfarenhet som du har med dig in i det här uppdraget avgör uppdragets innehåll, vi utformar rollen efter din kompetens!

Din profil

Vi söker dig som:

  • Har en högskoleexamen med relevant inriktning
  • Har ett starkt intresse för produktion och metodutveckling
  • Behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift
  • Erfarenhet av liknande arbete inom produktion är starkt meriterande


Vem är du som person?

För att lyckas i rollen är det viktigt att du kan planera och organisera ditt arbete på ett realistiskt sätt. Du trivs med att ha stort eget ansvar och flexibilitet. Problemlösning är en av dina ledstjärnor och du har en lösningsorienterad approach. Du är bra på att samarbeta och du har en god kommunikativ förmåga och kommunicerar tydligt, enkelt och effektivt. Har du förmågan att se saker ur ett helhetsperspektiv samtidigt som du kan fokusera och arbeta dig igenom detaljer så kommer det underlätta för dig att lyckas i rollen.

Ansök redan idag!

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Linda Vagner och nås på 076-090 24 77 eller linda.vagner@unikresurs.se alternativt Elin Gladh och som nås på elin.gladh@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!