Lediga jobb

VA- renhållningschef
Publicerad: 2018-09-28 
ArbetsgivareAB Boxholmsteknik
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeChefstjänster/ Styrelse-uppdrag
OrtBoxholm
Platser1
Sista ansökningsdatum2018-10-23


Är du en erfaren ledare eller kanske redo att ta nästa kliv i karriären? Vill du leda ett långsiktigt hållbart arbete inom VA och renhållning?

 

Boxholmsteknik söker nu VA-renhållningschef

 Arbetsplatsbeskrivning

AB Boxholmsteknik ansvarar för verksamheterna vatten och avlopp samt renhållning och återvinning i Boxholms kommun. Bolaget omsätter ca 16 800 tkr och är ett dotterbolag till AB Boxholmshus som ägs av Boxholms kommun. AB Boxholmshus äger och förvaltar bostäder samt lokaler inom kommunen och omsättningen för koncernen uppgår till drygt 80 mkr. Bolaget är i ett spännande expansivt skede där du får möjlighet att vara med att bidra till utvecklingen.

AB Boxholmsteknik ansvarar för att tillgodose kommuninvånarna med skötsel och hantering av:

  • vatten och avlopp
  • renhållning
  • Vatten-, avlopp- och dagvattenledningar
  • Tryckstegringsstationer
  • Högreservoar
  • Avloppspumpstationer
  • Reparation och underhåll
  • Jourverksamhet

 

Arbetsbeskrivning

Som va- och renhållningschef planerar och leder du verksamheten inom va och renhållning. Du har budget-, personal- och arbetsmiljöansvar samt ansvarar för kvalité. I rollen ingår även utredning och projektledning för drift, underhåll och förnyelse av va-anläggningen och renhållningsverksamheten. Du är delaktig vid upphandling och inköp. Fokus för enheten är att arbeta med långsiktigt hållbara lösningar där du initierar och bidrar i utvecklingsarbetet och skapar nya projekt. Du ansvarar även för att lagar, tillstånd och andra regler följs. Du kommer att ha kontakt med myndigheter och kommunens politiska styrning. Du är underställd verkställande direktören och ingår i bolagets ledningsgrupp.

Som va-renhållningschef får du ett varierande arbete med stor frihet under ansvar och korta beslutsvägar vilket skapar goda förutsättningar för att forma och utveckla verksamheten. Boxholmsteknik kan erbjuda goda möjligheter till kompetensutveckling.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har lägst gymnasial utbildning, det är meriterande med högskoleutbildning/yrkeshögskoleutbildning med inriktning mot något av områdena Va, renhållning, miljö och teknik eller motsvarande. Du har erfarenhet från antingen vatten- och avloppsverksamhet eller renhållningsverksamhet, meriterande är om du har erfarenhet från båda områdena. Gruppledarerfarenhet är ett krav för tjänsten. Du ser datorn som det naturliga arbetsredskapet samt har vana att arbeta i olika system. Körkort för personbil samt god förmåga att kommunicera i tal och skrift på svenska är ett krav. Du rapporterar direkt till VDn.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du kan planera och organisera arbetet på ett realistiskt sätt. Du förutser problem och skapar alternativa planer om det inte blev som det var tänkt eller om förutsättningar förändrats. Utmanande situationer hanterar du med bevarat lugn och fokus med förmågan att se lösningar istället för problem. Du har en god kommunikativ förmåga och kommunicerar tydligt, enkelt och effektivt. Att utgå från kundernas behov och bygga samt bibehålla goda relationer såväl internt som externt faller sig naturlig för dig.


Anställningsvillkor: Heltid tillsvidareanställning, det kan komma att bli aktuellt med provanställning. Anställningen är i AB Boxholmshus.

Tillträde: Snarast enligt överenskommelse.

Ansökan: Denna rekrytering är ett samarbete med Unik Resurs som tar emot och hanterar ansökningar. Välkommen in med din ansökan genom att registrera dig i CVdatabasen.

Kontakt: Vid frågor eller information om tjänsten kontakta Fredrik Noaksson VD AB Boxholmshus, 0142-896 99, Fredrik.Noaksson@boxholmshus.se.

 

Vid frågor som rör rekryteringsprocessen kontakta Elin Hellström, Rekryterings- och HR konsult Unik resurs, 0760-192399 elin.hellstrom@unikresurs.se

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard