Lediga jobb

Arbetsledare El och Reparation
Publicerad: 2018-03-05 
ArbetsgivareUnik Resurs i Sverige AB
UppdragstypHyrrekrytering
Platser1
Företagspresentation

Vi ser ett ökat behov av Arbetsledare från våra kunder och ett större specifikt kommande behov hos en tillverkande industri  i norra Småland.

Vi söker därför dig som är en erfaren Arbetsledare med inriktning mot El och Reparation som vill ingå i vårt nätverk av konsulter för uthyrning.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Du kommer som Arbetsledare ha ett  övergripande ansvar över en egen avdelning där du leder och fördelar arbetet.  Du är den som ansvarar för att avdelningen levererar  i rätt tid och med rätt kvalitet.  Din roll är att ansvara för att din avdelning når uppsatta produktionsmål med fokus på säkerhet, kvalitet och leverans. I rollen ingår personalansvar och i rollen som arbetsledare ingår även att du säkerställer att arbetsmiljö och arbetarskyddsfrågor hanteras och följs enligt gällande regler och lagar. 

I arbetsuppgifterna kan det komma att ingå både dagliga avstämningsmöten samt månadsvisa avdelningsmöten, och det är du som planerar för kort- och långsiktiga behov. Du är lönesättande chef, och administrerar månadsrapporter, budget, avvikelser, attesterar fakturor och rapporter mm. Viss reklamationshantering kan förekomma.

Med din fleråriga erfarenhet har du förmågan att identifiera effektiviserings- och förbättringsåtgärder, och tillsammans med kollegor och medarbetare arbeta vidare med dessa. Det är en fördel om du har erfarenhet och inriktning mot el och reparation, men då vi ser ett växande behov av Arbetsledare välkomnar vi även sökande med andra inriktningar.

I rollen kommer du att ha ett brett kontaktnät och ett nära samarbete med produktionen, projektledning, inköp med flera. Viss kund- och leverantörs kontakt kan komma att ingå i tjänsten.

Din profil

Vi söker dig som har några års arbetserfarenhet av arbetsledning i en tillverkande industri. Du är en engagerad ledare som brinner för att förbättra verksamheten och är duktig på att motivera och styra både dina medarbetare och kollegor. Du tycker om att arbeta med människor och kan växla mellan ett operativt och strategiskt fokus för såväl din egen avdelning som för hela företaget.

 

Krav:

- Utbildning inom el och mekanik

- Ordningssam och strukturerad

-  Drivande, lösningsfokuserad och energisk samt van att påverka
och ta ansvar.

- Goda kunskaper i svenska och engelska

 

Meriterande:

- Erfarenhet inom metallindustrin


Stor hänsyn kommer att tas till dina personliga egenskaper och erfarenheter.

 

 

 

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Anna Engström och nås på telefon 070-352 87 95 eller på anna.engstrom@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!