Lediga jobb

HR-administratör
Publicerad: 2018-04-11 
ArbetsgivareUnik Resurs i Sverige AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypUthyrning
OmrådeHR/ Organisation
OrtKarlskrona
Platser1
Sista ansökningsdatum2018-04-22
Företagspresentation

För kunds räkning söker vi nu en HR-administratör för ett tidsbegränsat heltidsuppdrag på ca 6 månader med omgående uppstart.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

I rollen som HR-administratör kommer du att utgöra ett stöd för befintliga HR-Managers, HR-specialist och lönekonsult. Du kommer att jobba en hel del i befintligt HR-system med olika uppgifter kopplat till HR-administration.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet och intresse för att självgående jobba med HR-administration vilket kräver att du besitter systemvana runt HR-system. Det är meriterande med kompetens för SAP HR and payroll samt HR-utbildning. 

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar endast emot din ansökan via databasen, har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ola Johansson som på 0728-575705 eller på ola.johansson@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!