Lediga jobb

Sales Manager till Cyclife
Publicerad: 2018-03-29 
ArbetsgivareCyclife Sweden AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeEkonomi/ Marknad
OrtNyköping
Platser1
Sista ansökningsdatum2018-06-03
Företagspresentation

Cyclife Sweden AB

Vill du vara med och påverka vår framtid och arbeta för att minimera kärnkraftens arv till eftervärlden? I så fall har du nu möjligheten när vi söker en Sales Manager till Cyclife Sweden AB.

Cyclife Sweden AB och vårt uppdrag!

Cyclife Sweden AB hanterar och behandlar lågaktivt avfall. Mest från kärnkraftsindustrin men också från andra branscher som exempelvis hälso- och sjukvården. Företaget har världsunik specialistkompetens vad gäller avveckling av radiologiska anläggningar och hjälper sina kunder att minimera miljöpåverkan från deras radiologiska verksamhet. Den svenska anläggningen och huvudkontoret finns vid kusten utanför Nyköping. Kontor upprättas i Stockholm, Göteborg och ytterligare kontor i landet diskuteras.

Företaget är en del av det statligt ägda Franska Electricitet De France (EDF) och alltså del av en av världens största arbetsgivare och en viktig aktör i energisektorn. Cyclife Sweden AB etablerades när EDF 2016 förvärvade delar av det anrika Studsvik och deras anläggningar och resurser i Sverige och Storbritannien. Förvärvet är del i EDFs globala satsning inom kärnkraftsavveckling. En satsning som ska göra EDF världsledande inom området och utveckla hanteringen av kärntekniskt avfall globalt. Detta för att minimera den miljöpåverkan kärnkraften har och kommer att ha i framtiden.

Vad kan Cyclife erbjuda dig?

Vi ska forma framtidens hantering av kärntekniskt avfall för att minimera kärnkraftens arv till eftervärlden. Vi drivs av stort ansvarskännande för miljön och framåtanda när vi utvecklar nya behandlingsmetoder. Tillsammans med världsunik kompetens hos dina kollegor och kapaciteten i Cyclifes behandlingsanläggningar ger vi dig möjligheten att vara med och påverka och göra skillnad.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som Sales Manager får du ansvaret att utveckla kundernas avfallshantering och identifiera nya, innovativa återvinningslösningar för våra kunder. Arbetet innefattar hela säljprocessen, från första kundbesöket till avtalsskrivning.

I din roll kommer du med dina nukleära kunskaper även vara det expertstöd som våra kunder behöver för att känna trygghet i samarbetet. Där du tar fram de miljömässigt bästa och mest kostnadseffektiva lösningarna för omhändertagande av radiologiskt avfall.

I rollen som Sales Manager hos oss är det viktigt att förstå kundens behov för att kunna avgöra hur Cyclife kan bidra till värdeskapande i kundens avfallshantering och kunna ta fram anpassade verksamhetslösningar för varje kund. Genom våra tjänster får du möjlighet att sälja och marknadsföra ett konkurrenskraftigt erbjudande till våra kunder.

Din profil


Vi ser gärna att du är en erfaren högskoleingenjör inom kemi, biologi, teknisk fysik mm,  Du kan också ha förvärvat dig kunskap och erfarenhet av t ex nukleider som värderas högt.

Framförallt måste du ha ett tekniskt intresse. Varje säljprojekt är ett utvecklingsprojekt. Varje order är en R&D. 

Du är duktig och dokumenterad erfaren på relationer och försäljning. Du kan bygga förtroende utifrån tekniskt kunnande och din person.

Vid en intervju kommer vi att fästa stor vikt vid kompetenser som resultatorientering, problemlösning, relationsorientering och service.

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Peter Ardenfors och nås på 0727-443495 eller på peter.ardenfors@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard