Lediga jobb

Tendering engineer till Cyclife
Publicerad: 2018-03-29 
ArbetsgivareCyclife Sweden AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeEkonomi/ Marknad
OrtNyköping
Platser1
Sista ansökningsdatum2018-06-03
Företagspresentation

Cyclife Sweden AB

Vill du vara med och påverka vår framtid och arbeta för att minimera kärnkraftens arv till eftervärlden? I så fall har du nu möjligheten när vi söker en Tendering engineer till Cyclife Sweden AB.

Cyclife Sweden AB och vårt uppdrag!

Cyclife Sweden AB hanterar och behandlar lågaktivt avfall. Mest från kärnkraftsindustrin men också från andra branscher som exempelvis hälso- och sjukvården. Företaget har världsunik specialistkompetens vad gäller avveckling av radiologiska anläggningar och hjälper sina kunder att minimera miljöpåverkan från deras radiologiska verksamhet. Den svenska anläggningen och huvudkontoret finns vid kusten utanför Nyköping. Kontor upprättas i Stockholm, Göteborg och ytterligare kontor i landet diskuteras.

Företaget är en del av det statligt ägda Franska Electricitet De France (EDF) och alltså del av en av världens största arbetsgivare och en viktig aktör i energisektorn. Cyclife Sweden AB etablerades när EDF 2016 förvärvade delar av det anrika Studsvik och deras anläggningar och resurser i Sverige och Storbritannien. Förvärvet är del i EDFs globala satsning inom kärnkraftsavveckling. En satsning som ska göra EDF världsledande inom området och utveckla hanteringen av kärntekniskt avfall globalt. Detta för att minimera den miljöpåverkan kärnkraften har och kommer att ha i framtiden.

Vad kan Cyclife erbjuda dig?

Vi ska forma framtidens hantering av kärntekniskt avfall för att minimera kärnkraftens arv till eftervärlden. Vi drivs av stort ansvarskännande för miljön och framåtanda när vi utvecklar nya behandlingsmetoder. Tillsammans med världsunik kompetens hos dina kollegor och kapaciteten i Cyclifes behandlingsanläggningar ger vi dig möjligheten att vara med och påverka och göra skillnad.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som Tendering engineer (offertingenjör) är du ansvarig för inläsning och tolkning av handlingar samt kalkylering för projekt som företaget vill lämna anbud på.

Du har nära kontakt med säljare och utvecklare som du supportar med priser och teknisk information om produkterna.

Du ansvarar för offert- och orderhantering samt uppföljning av offerter

Du medverkar vid kalkylgenomgång med säljaren som bestämmer vilket pris som ska offereras till kund. När affären är vunnen lägger du in ordern i affärssystemet och du informerar projektledaren på ett tydligt och informativt sätt vilka ramar och riktlinjer som gäller för att hålla den upprättade kalkylen.

När projektet är genomfört görs en efterkalkyl tillsammans med projektledaren för att stämma av faktiskt utfall mot upprättad budget.

Du rapporterar till försäljningschefen.

Din profil

En lämplig utbildningsbakgrund är till exempel högskoleingenjör med inriktning mot automation/elkraft/energi/mekanik, men du kan också ha skaffat dina kunskaper enbart genom praktisk erfarenhet.

Vi tror att du har några års erfarenhet av att göra beräkningar och kalkyler. Du kan obehindrat använda engelska i tal och skrift.

Det som är allra viktigast är dina personliga kompetenser och för att du ska trivas i rollen bör du tycka om att jobba i en roll med tydligt fokus på att leverera resultat och uppfylla kundförväntningar. Du tycker om att planera och organisera, anpassar dig till förändrade förhållanden och är produktiv även i en pressad miljö. Du tycker om att arbeta med människor och är kommunikativ. Arbetet genomförs i projektform med tydliga krav på funktion, kostnad och att hålla tidsplaner, varför det är viktigt att du tycker om att driva dina egna leveranser mot uppsatta mål och deadlines.

Vid en intervju kommer vi att fästa stor vikt vid kompetenser som relationsbyggande, planering, problemlösning och anpassning

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Peter Ardenfors och nås på 0727-443495 eller på peter.ardenfors@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard