Lediga jobb

VA-Anläggare
Publicerad: 2018-04-06 
ArbetsgivareTyresö kommun
Rekryteringsområde Arbetare
UppdragstypRekrytering
OmrådeBygg/ Anläggning
OrtStockholm
Platser1
Sista ansökningsdatum2018-04-29
Företagspresentation

Tekniska Kontoret är en attraktiv arbetsplats som präglas av utveck­lings­vilja och handlings­kraft. Vi är en viktig del i kommunens verksamhet inom vatten och avlopp men som även innefattar avfallshantering, trafik, gata och park samt ansvar för kommunens miljö-, klimat- och naturvårds­arbete som gemensamt ansvarar och verkar för en god och hållbar boendemiljö för Tyresös nu drygt 46 000 invånare. Vi arbetar med medborgarna i fokus. Tyresö är en attraktiv boendekommun som ständigt utvecklas. Projekten är varierande och sträcker sig från omvandling av gamla fritidshus­områden till nya småhusområden och större exploateringsprojekt och infrastrukturinves­teringar.

VA-enheten ingår i Tekniska kontoret och ansvarar för förnyelse samt drift och underhåll av kommunens omfattande anläggningar inom vatten och avlopp. Verksamhetsområdet för VA omfattar drygt 20 mil ledningar för ren- och spillvatten samt 10 mil för dagvatten och ca 85 pumpstationer. Enheten består utav sju medarbetare.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som VA-anläggare och reparatör kommer du att arbeta med ledningsförnyelse samt drift och underhåll av kom­mun­ens VA-nät och tillhörande anläggningar. Som VA-anläggare består dina arbetsuppgifter av att utföra mark-, rörläggnings- samt schaktarbeten på kommunens VA-nät inom verksamhetsområdet. Arbetet bedrivs i team om två och uppdragen är av varierande storlek. Det är viktigt att arbetena utförs korrekt avseende tid, kvalitet och säkerhet. Beredskapsarbete ingår.

Din profil

Vi tror att du har minst gymnasieutbild­ning eller motsvarande utbildning inom t.ex. VA. Du skall ha några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i kommunal eller privat verksamhet. Du har vana av att arbeta i team samt självständigt och att möta abonnenter eller de kunder som vi arbetar för. B-körkort är ett krav. Vi tror att du är en problemlösare och van att ha många bollar i luften. Som person är du engagerad, initiativrik och positiv. Du har en god samarbetsförmåga, stor flexibilitet samt är strukturerad, ansvarstagande och prestigelös.

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt cv.

Ansvarig konsult är Stefan Bölin och nås på 076-778 15 01 eller på stefan.bolin@unikresurs.se

Välkommen!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig konsult om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Lycka till!