Lediga jobb

Mek konstruktör/Projektledare
Publicerad: 2018-03-28 
ArbetsgivareNordic Vehicle Conversion AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeTeknik
OrtRonneby
Platser1
Sista ansökningsdatum2018-04-25

Euro-Lans

- marknadsledare med gedigen kunskap och lång erfarenhet

Euro-Lans är ett unikt och välkänt varumärke som ingår i koncernen Nordic Vehicle Conversion AB. Vi anpassar, bygger och inreder fordon för yrkesmässig persontrafik och utryckningsfordon. Allt enligt våra kunders önskemål och behov!

Verksamheten på utryckningsdelen växer och vi utökar nu med ytterligare en mekanikkonstruktör för arbete med våra utryckningsfordon, dess design och praktiska funktion med fokus på inredning.
Du kommer att arbeta i nära samarbete med övriga konstruktörer samt i kontakt med kunder, säljare och inköp.

Stimuleras du av innovativa utmaningar och varierande uppgifter?

Som konstruktör på Eurolans kommer du att få möjlighet att arbeta och utvecklas i en utmanande konstruktörsroll med varierande projekt. Fokus i uppgifterna ligger på design och praktisk funktion. Arbetsuppgifterna innebär att skissa, ta fram prototyper utifrån kundens behov kopplat till föreskrifter och krav inom området. Därefter se till att konstruktionerna testas. Idag arbetar man i CAD-programmet Solid Works      

Euro-Lans växer inom innovativa produkter och vill gärna träffa dig som kommit en bit i karriären och har erfarenhet av produktutveckling. Som konstruktör kommer du att arbeta såväl med att utveckla moduler som med kundanpassade projekt. I denna roll har du en viktig funktion såväl som projektledare som att bidra med kreativa och långsiktiga lösningar.

Din profil

Vi söker dig som kan leda projekt och har en utbildning inom mekanikkonstruktion. Du är intresserad av och har sinne för design kopplat till funktion. Du är en kreativ problemlösare och har förståelse för, kunskaper kring och är intresserad av att lära dig mer om lagkrav och föreskrifter som styr området och har sinne för dokumentation. Kunskaper i Solid Works är ett krav.

Som person är du idérik, initiativtagare och samarbetsinriktad. För att lyckas i denna breda tjänst är det viktigt att din personlighet präglas av hög servicekänsla och prestigelöshet samt att du brinner för hela kedjan från idé till färdiglanserad produkt.

 Du har goda kunskaper i engelska både tal och skrift

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar emot din ansökan via databasen.

Ansvarig rekryterare är Susanne Appelkvist och nås på 0767-781516 eller på susanne.appelkvist@unikresurs.se

Väl mött!

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!