Lediga jobb

Ordermottagare/Reservdelar
Publicerad: 2018-04-06 
ArbetsgivareYaskawa Nordic AB Motoman
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypHyrrekrytering
OmrådeInköp/Lager/ Logistik
OrtTorsås
Platser1
Sista ansökningsdatum2018-04-22

Ordermottagare/Reservdelar

 

YASKAWA Nordic AB är ett av Nordens största systemhus för robotiserade automationslösningar. Företaget grundades på 70-talet i Torsås och är idag en del av Japanska YASKAWA Electric Corporation, en av världens ledande tillverkare av industrirobotar, el- och servomotorer, med över 360 000 MOTOMAN-robotar installerade över hela världen. YASKAWA erbjuder automations- och robotlösningar för i stort sett alla branscher och användningsområden.

Yaskawa Electric Corporation i Japan har beslutat att investera i sin anläggning i Torsås. En helt ny industribyggnad på ca 2000 kvm kommer att byggas och beräknas vara klart till sommaren 2018. Den här spännande utvecklingen skapar förutsättningar för bland annat en bättre intern logistik och arbetsmiljö.

 

Uppdraget

 

Vi vill fortsätta att bemöta våra kunder på ett snabbt och professionellt sätt och behöver nu förstärka vår Reservdelsavdelning med en ordermottagare. Reservdelavdelningen består idag av 4 personer som bland annat arbetar med orderregistrering, eftermarknadsprojekt, teknisk support och administrera och arbeta i lånepolssystem för Robotreservdelar.

Som ordermottagare har du ansvar för att registrera ordrar i våra system och följa dem vidare i processens olika steg från ordermottagning till leverans. Du agerar supportperson mot våra distributörer och koncernbolag samt externa kunder som finns runt om i världen samt hjälper till med att utreda och komma fram till lösningar i särskilda ärenden.

Hos oss får du arbeta i ett innovationsföretag i framkant med ett arbete som innebär breda kontaktytor, varierade arbetsuppgifter och uppdrag som är i ständig rörelse.

Din Profil

Vi söker dig som är serviceinriktad och stimuleras av att bemöta kollegor och kunders efterfrågan på god service. Du trivs med att arbeta i team vilket bidrar till ditt höga engagemang för ett gott arbetsklimat. Vi ser att du har ett arbetssätt som genomsyras av struktur och noggrannhet där du lägger stor vikt vid detaljer. Din attityd, inställning, vilja och förmåga att ta dig an uppgifter och ny information av olika slag är helt avgörande

För tjänsten krävs avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande gärna inom El/Energi, Industriteknik eller Teknikprogram. Du måste också kunna kommunicera muntligt och skriftligt på både svenska och engelska. Kunskaper i andra språk är en merit liksom erfarenhet från tillverkande industri. Vi ser gärna att du har erfarenhet av administrativt arbete. Du har med fördel arbetat i ett affärssystem, gärna SAP och/eller iScala.

Om du har hög motivation och uppskattar att arbeta med människor med olika kultur och bakgrund har vi en spännande, stimulerande och utmanande arbetsplats att erbjuda.

Ansök redan idag!

Ansökan

Din ansökan med CV och personligt brev gör du via www.unikresurs.se. Sista ansökningsdag är den 22 april, observera att urval görs löpande. Har du frågor om tjänsten går det bra att kontakta ansvarig rekryterare på Unik Resurs, Susanne Appelkvist, 0767 781516, susanne.appelkvist@unikresurs.se eller Daniel Stålbäck, 0730-42 31 22 , daniel.stalback@unikresurs.se

Väl mött!

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!