Lediga jobb

Automationsingenjör
Publicerad: 2018-04-06 
ArbetsgivareUnik Resurs i Sverige AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypHyrrekrytering
OmrådeTeknik
OrtVimmerby
Platser1
Sista ansökningsdatum2018-04-29
Företagspresentation

Välkommen till ett världsledande företag inom färdigbearbetade pressgjutna aluminiumkomponenter! Vår kund är expert på tekniskt avancerat gjutgods för tunga fordon, personbilar, telecomutrustning och övrig verkstadsindustri.

Här blir du en del av ett framgångsrikt företag i en expansiv bransch. Du kommer att mötas av en kamratlig och hjälpsam atmosfär där varierande erfarenheter, kompetenser och personligheter är några av vår kunds främsta styrkor. Tillsammans skapar ni framgång genom att utmana och utveckla verksamheten – det innebär stort inflytande och din roll blir ett viktigt bidrag till den gemensamma framgången.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som Automationsingenjör ingår du i ett skarpt team av projektledare, beredare, produktionstekniker, produkttekniker och underleverantörer.

Huvudsakligen kommer du att arbeta med beredning av kundens produktionsprocesser, och du är därför en viktig del i företagets utveckling.

Din roll är att:

  • Utifrån beredarens uppgifter ta fram vad som behövs för att kunna genomföra produktionsprocessens sista steg i tillverkningskedjan. 
  • Vid behov ge förslag på bansystem och robotar, bemanning och kalkylering.

 

Din profil

För att lyckas i den här tjänsten krävs att du är strukturerad och kvalitetsmedveten. Att arbeta utvecklingsinriktat är en självklarhet för dig, du vågar testa nya idéer och har så gott som alltid en praktisk lösning i bakhuvudet. Arbetet på den projekttekniska avdelningen innebär att du får jobba med en högautomatiserad produktion och väl investerad maskinpark.

Samtidigt är du målfokuserad och kan enkelt anpassa ditt arbetssätt efter behov. Du vill arbeta i ett stimulerande och utvecklande arbetslag och har lätt för att skapa relationer. För att kontinuerligt stärka din kompetens utformar ni tillsammans den kompetensutveckling du kommer att behöva.

Vi söker dig som har:

  • En teknisk utbildning, gärna högskoleingenjör inom maskinteknik
  • Några års erfarenhet av liknande arbete och därmed god förståelse för produktionsteknik och automation
  • Goda kunskaper i svenska och engelska (krav)
  • Goda kunskaper inom bansystem, märkning, tätprovning och reningskrav (meriterande men ej krav)
  • Erfarenhet av att göra cykeltids- och takttidsberäkningar för att kontrollera att flöden hänger ihop (meriterande men ej krav)
Ansök redan idag!

Låter det här som något för dig? Tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst, och kom ihåg att uppdatera ditt CV så att vi kan nå dig.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Mindy-Li Nixon och nås på 0704-91 62 58 eller på mindy-li.nixon@unikresurs.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!