Lediga jobb

Affärsdriven Produktchef till spännande Start Up
Publicerad: 2018-04-11 
ArbetsgivareUnik Resurs i Sverige AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypHyrrekrytering
OmrådeData/IT/ Telekom
OrtLinköping
Platser1
Sista ansökningsdatum2018-04-29
Företagspresentation

Till en av våra kunder, en spännande Start Up inom en större organisation som arbetar med applikationer och tjänster för kommunikation, nätverk samt lärande inom skolväsendet, söker vi dig som vill arbeta med produktägarskap och utveckling av tjänster som ska underlätta familjers vardag.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som Produktchef inom den här verksamheten ingår du i ett mindre team fyllt av visioner, kreativitet och resultatfokus. Teamet består av ett tiotal personer där du har en central roll som en av tre i ledningsgruppen för den här affärsenheten inom moderbolaget. Du kommer att ansvara för verksamhetens produkter/tjänster men också marknadsstrategier och undersökningar kopplat till detta ansvarsområde. Du representerar företagets produktportfölj och ska skapa förutsättningar för att bygga upp den digitala konsumenttjänsten ute på marknaden. Du arbetar med att definiera verksamhetens produkter och bygga upp business case för dessa.

Du blir affärsmässigt ansvarig för att tillsammans med utvecklare och säljare driva presentation samt etablering av den här tjänsten hos potentiella konsumenter. Efter lansering av tjänsten är det ditt ansvar att följa upp konsumentmarknaden, analysera den och arbeta med ständig förbättring samt utveckling framåt. Eftersom det här är ett mindre team som befinner sig i en startfas kommer det vara en flexibel roll avseende arbetsuppgifter där teamet samarbetar för att nå samma mål. 

Din profil

Vi söker dig som drivs av innovativa, moderna och effektiva lösningar för familjer i deras vardag. Vi ser gärna att du varit med på resan att etablera en ny produkt/tjänst tidigare och att du är van vid att arbeta i projekt. Förmodligen har du en akademisk utbildning inom relevant område. Du har erfarenhet av att arbeta med nystartsprojekt i någon form. För att kunna stå för produktportföljen och förstå tekniken bakom är det viktigt att du har förståelse för mjukvaruprocessen.

Du har förmåga att uttrycka dig flytande i tal och skrift på svenska och engelska. Vi ser gärna vidare att du har arbetat med marknadsanalyser, använt data för att utveckla och förbättra arbete. En mycket önskvärd erfarenhet är att du har använt med konsumentprodukter inom den digitala branschen.

Som person har du en förmåga att strukturera och organisera kreativa tankar och visionära idéer till actions och realistiska planer. Du är en affärsmässig doer som med engagemang och social förmåga för arbetet framåt. Du har förmågan att anpassa dig till ständiga förändringar och du är kommunikativ i ditt möte med andra människor.

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Elin Gladh och nås på 076-945 34 35 eller på elin.gladh@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!