Lediga jobb

Servicetekniker Motala
Publicerad: 2018-04-23 
ArbetsgivareAskling Bil AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeTeknik
OrtMotala
Platser1
Sista ansökningsdatum2018-05-31
Företagspresentation

Askling Bil AB är ett bilföretag som verkar i Östergötland med egna anläggningar för Toyota i Linköping, Norrköping, Motala samt Mjölby. I Linköping finns även en av Sveriges största anläggningar för det exklusiva premiummärket Lexus. Idag omsätter Askling Bil ca 650 miljoner kronor och har ca 85 anställda, men resan fortsätter. Målet är inte att "bara sälja en bil" utan att ge en "totallösning för tryggt och problemfritt ägande av en bil". Detta uppnås med fullt fokus på två av världens starkaste varumärken avseende såväl teknikinnovation som säkerhet och kvalitet - Toyota och Lexus.

Genom att fokusera på att förädla och utveckla befintlig region istället för att växa utanför dagens region bygger man kring en tydlig vision - Askling Bil vill vara bäst hellre än störst.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som SERVICETEKNIKER på Askling Bil  kommer du att arbeta med Toyota nästan uteslutande. Toyota driver teknisk utveckling globalt och det ställer höga krav på att "meka bil". Det innebär att även kunna arbeta med de moderna system som finns i Toyotas bilmodeller, att förstå komplexiteten i en modern bil och kunna felsöka med hjälp av det datastöd som finns idag.

Dessa krav ställer även krav på utbildning och initialt arbetar du med handledning men anmäls direkt till Toyotas utbildningsprogram och blir certifierad "Toyota tekniker". Det finns därefter påbyggnadskurser för ytterligare nivåer.

Du blir en del av en arbetsgrupp på anläggningen i Motala som består av en servicerådgivare samt 3 servicetekniker.

Din profil

Kravprofil

Du har troligen en fordonsteknisk utbildning, eller har skaffat dig motsvarande erfarenheter på annat håll. Din bakgrund kan även vara maskinteknisk kompletterad med relevant erfarenhet.

Vi ställer stor vikt vid dina personliga egenskaper vid sidan om utbildning och/eller erfarenhet. Du behöver vara lyssnande, lärande och villig att utvecklas i arbetet.

Körkort (lägst B) är ett skallkrav för denna tjänst.

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att ansökan till sista ansökningsdag.

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig researcher är Helena Lantz som nås på 0736-560466 eller Helena.lantz@unikresurs.se

Ansvarig rekryterare är Mikael Palm och nås  på mikael.palm@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard