Lediga jobb

Delprojektledare inom dokumentation
Publicerad: 2018-04-16 
ArbetsgivareUnik Resurs i Sverige AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypHyrrekrytering
OmrådeProduktion/ Process-industri
OrtFinspång
Platser1
Sista ansökningsdatum2018-04-30
Företagspresentation

Till en av våra kunder, en multinationell koncern med högteknologisk produkttillverkning, söker vi nu en driven Delprojektledare inom dokumentation. Det här uppdraget är en fantastisk möjlighet för dig som vill arbeta i en modern, internationell och framåtsträvande miljö som satsar på innovativa lösningar och effektiv produktion.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Dina arbetsuppgifter varierar, men utgår ifrån ditt huvuduppdrag att leda ditt team mot att leverera Operatörs- och Underhållsdokumentation enligt en kravbild som du har fastställt tillsammans med kund gällande exempelvis tidplan, struktur och budget.

Du ansvarar också för att dokumentationen levereras vidare till övriga parter i projektet, t ex myndighet, kundens konsult med flera.

Du kommer alltså planera och leda dokumentationsarbetet för ditt team, men också vara ansvarig för att driva enkla process- och utvecklingsuppdrag inom avdelningen.

Din profil

Till den här rollen söker vi dig som har högskoleutbildning och helst några års erfarenhet av (del)projektledning. Du ska också kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift på engelska och svenska.

Gällande erfarenhet ska du ha goda kunskaper i dokumenthantering och/eller IT verktyg. Det är mycket meriterande om du även har erfarenhet av projektledning.

Tjänsten kräver också att du är starkt kundorienterad och har lätt för att kommunicera eftersom du kommer ha en central roll och vara spindeln i nätet för samtliga inblandade.

Det är viktigt att du kan hantera stora mängder information i ett högt tempo, är duktig på att fatta bra beslut i rätt tid och kan leda en grupp mot uppsatta mål samtidigt som du står stadigt med båda fötterna på jorden.

 

Ansök redan idag!

Låter det här som något för dig? Tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst, och kom ihåg att uppdatera ditt CV så att vi kan nå dig.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Mindy-Li Nixon och nås på 0704-91 62 58 eller på mindy-li.nixon@unikresurs.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!