Lediga jobb

Redovisningsansvarig
Publicerad: 2018-04-18 
ArbetsgivareJitech AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeEkonomi/ Marknad
OrtTingsryd
Platser1
Sista ansökningsdatum2018-05-27

 

Jitech är en offensiv legotillverkare av produkter i stål, rostfritt och aluminium. Våra tjänster sträcker sig genom hela värdekedjan. Från produktionsutvecklingen och komponenttillverkningen till svetsningen, ytbehandlingen och monteringen. Med hög kompetens, lång erfarenhet och en produktionsanläggning i världsklass skapar vi kostnadseffektiva produktionslösningar till kunder över hela världen. Våra flexibla produktionsanpassningar och avancerade styrsystem garanterar högsta kvalitet och effektivitet.

Vi växer och behöver förstärka vår organisation, därför söker vi en redovisningsansvarig som brinner för prognosarbete och kostnadskontroll som tillsammans med oss vill utvecklas och växa individuellt och tillsammans med företaget nå nästa nivå.

I rollen som redovisningsansvarig har du en självständig och övergripande roll inom redovisningsområdet. Du kommer ansvara för månads- och årsbokslut, redovisning, budget och prognosarbete, skatt, periodiseringar, avskrivningar och löneutbetalningar. Du rapporterar till ekonomichef, fabrikschef och VD samt har en ekonomiassistent till din hjälp. Du har flertalet kontaktytor, både inom och utanför företaget

 

Förutom ovanstående arbetsuppgifter som du ansvara för så ingår också b la.

  • Faktura betalningar 
  • Moms och skatteredovisning
  • Kontakter med skatteverk, revisorer och bank 
  • Ansöka om bidrag ex. energibidrag
  • Löneutbetalning
  • Ansvarig för lagerredovisningen
  • Ansvarig för anläggningsregistret

Din profil

Vi söker dig som är civilekonom med ett par års erfarenhet som redovisningsansvarig inom det privata näringslivet gärna från industrin. Du har en god förståelse för hela redovisningsprocessen och har jobbat intensivt med att ta fram prognoser som du sedan följer upp.

Som person är du driven, analytisk och strukturerad. Du trivs med att arbeta med förbättringar och tar ett stort eget ansvar och tar de beslut som krävs för din roll. Vidare har du lätt att knyta kontakter inom organisationen och har god samarbetsförmåga. Du har lätt att prioritera mellan olika arbetsuppgifter samt förmåga att fördela och följa upp arbetsuppgifter. 

Kunskaper av engelska och svenska i tal och skrift är ett krav.

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar emot din ansökan via databasen.

Ansvarig rekryterare är Marie Johansson och nås på 0700-911403 eller på marie.johansson@unikresurs.se

Väl mött!

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard