Lediga jobb

Produktionschef
Publicerad: 2018-04-25 
ArbetsgivareAQ Special Sheet Metal AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeProduktion/ Process-industri
OrtMariestad
Platser1
Sista ansökningsdatum2018-05-23
Företagspresentation

AQ Special Sheet Metal i Lyrestad tillverkar i huvudsak svetsade produkter till fordonsindustrin och marinmotorer. Vi är specialiserade på tillverkning av avgassystem och ljuddämpare. I Lyrestad arbetar 65 medarbetare och omsättningen är 80 miljoner kronor.

AQ Special Sheet Metal ingår i AQ-koncernen som är en av Sveriges ledande leverantörer av komponenter och system till krävande industrikunder. Koncernen har totalt 5500 anställda, varav 75% i tillväxtländer utanför Sverige. Omsättningen 2017 uppgick till 4 miljarder kronor. Bolaget är noterat på Nasdaq Stockholms huvudmarknad och har sedan 1999 AAA, högsta kreditvärdighet, vilket resulterat i att bolaget erhållit AAA Gulddiplom.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som produktionschef ansvarar du för att produktionen drivs framåt på bästa tänkbara sätt. Du har personalansvar för ca 50 medarbetare som du coachar och leder i produktionen. Som produktionschef har du säkerhets- och arbetsmiljöansvaret. Till din hjälp har du en produktionsledare som ansvarar för svetsavdelningen. I rollen ingår att ta ett helhetsansvar för att utveckla och förbättra produktionen. Observera och granska flöden för att hitta effektivare arbetssätt och processer. I uppdraget ingår även att implementera en ny 3-D laser samt se över hur man kan förbättra processer i både verkstad och lager. Tjänsten är ny och det finns därför möjlighet att vara med och delvis påverka innehållet i den. Du rapporterar till platschef och ingår i dennes ledningsgrupp.

Din profil

Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning inom området, t.ex. högskoleexamen inom maskinteknik. För tjänsten krävs industriell erfarenhet på minst fem år och det är ett krav att du tidigare har arbetat som chef minst några år. Du har kunskap i industriella flöden och en gedigen förståelse för hur tillverkning hänger ihop från order till leverans i en komplex produktionsverksamhet. Du har god kunskap, muntligt och skriftligt, i det svenska språket. 

Du förmedlar information tydligt och enkelt, både muntligt och skriftligt. Du lyssnar på ett effektivt sätt och försöker först förstå och sedan förstås. Du håller alla informerade och har lätt för att samarbeta. Viktigt är att kunna ta initiativ inom ramarna, driva processer framåt och ha förmågan att ta egna beslut. Du kan agera när andra tvekar. Vi söker dig som gör vad som krävs för att nå önskat resultat. Vill du vara med på en spännande resa?

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt cv.

Ansvarig konsult är Stefan Bölin och nås på 076-778 15 01 eller på stefan.bolin@unikresurs.se

Välkommen!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig konsult om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard