Lediga jobb

Produktionsplanerare
Publicerad: 2018-04-26 
ArbetsgivareAQ Segerström & Svensson AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeInköp/Lager/ Logistik
OrtEskilstuna
Platser1
Sista ansökningsdatum2018-05-27
Företagspresentation

AQ Segerström & Svensson i Eskilstuna har i huvudsak sedan många år tillbaka tillverkat och levererat till stora kunder inom fordonsindustrin, bl.a. Scania, Volvo och MAN. Produkter som tillverkas är bl.a. balkar, konsoler, ramar och hyllor av plåt. AQ-koncernen är en av Sveriges ledande leverantörer av komponenter och system till krävande industrikunder. Koncernen har totalt 5500 anställda, varav 75% i tillväxtländer utanför Sverige. Omsättningen 2017 uppgick till 4 miljarder kronor. Bolaget är noterat på Nasdaq Stockholms huvudmarknad och har sedan 1999 AAA, högsta kreditvärdighet, vilket resulterat i att bolaget erhållit AAA Gulddiplom.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som produktionsplanerare ansvarar du för planeringen av produktionen och är en mycket viktig länk mellan produktion och kund. Du arbetar dagligen i vårt affärssystem för att se förändringar i leveransplaner från våra kunder, samtidigt övervaka och vid behov ändra produktionsplanerna för att säkerställa att vi kan leverera i tid. Du arbetar regelbundet med att kontinuerligt utveckla produktionsplaneringen, analysera kundvolymer, produktionsvolymer, lagersaldon, ledtider samt flödet i fabriken för att på så sätt bidra till en ökad produktionseffektivitet och en minskad kapitalbindning. För att lyckas med detta är det mycket viktigt att kunna arbeta tvärfunktionellt med produktionsavdelningarna och stödfunktionerna. Du har även daglig kontakt med våra kunder runt om i världen för att säkerställa behov och kommunicera krav på förändringar inom produktionsplaneringen. Du rapporterar till logistikchefen.

Din profil

Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning inom området, t.ex. högskoleexamen inom logistik eller produktion. För att lyckas i rollen krävs att du har goda kunskaper inom produktionsplanering och det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet som t.ex. materialinköpare eller produktionsplanerare. Det är en stor fördel om du har en förståelse för industriella flöden och/eller hur tillverkning hänger ihop från order till leverans i en komplex produktionsverksamhet. Du har god kunskap, muntligt och skriftligt, i det svenska och engelska språket. 

Du planerar och organiserar ditt arbete på ett realistiskt sätt och integrerar kort- och långsiktiga mål med helhetsbilden. Du söker input från andra i frågeställningar och delar information och expertis med dina kollegor för att uppnå önskat resultat. Du sätter höga mål och hanterar hinder med ökad arbetsinsats. Du kan utmana status quo och söka nya perspektiv samt har förmågan att initiera utvecklingsinsatser. Vi söker dig som gör vad som krävs för att nå önskat resultat. Vill du vara med på en spännande resa?

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt cv.

Ansvarig konsult är Stefan Bölin och nås på 076-778 15 01 eller på stefan.bolin@unikresurs.se

Välkommen!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig konsult om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard