Lediga jobb

Servicechef Östergötland
Publicerad: 2018-05-07 
ArbetsgivareToyota Material Handling Sweden Solna
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeTeknik
OrtLinköping
Platser1
Sista ansökningsdatum2018-06-03
Företagspresentation

Toyota Material Handling Sweden är Sveriges ledande leverantör av truckar och därtill kopplade tjänster som truckservice, reservdelsförsörjning, uthyrning, finansiering och förarutbildning. Våra lösningar för en säkrare och effektivare materialhantering kompletteras med autotruckar, Toyota I Site fleet management samt analys och rådgivning. Vi marknadsför ett heltäckande sortiment av truckar, där BT och Toyota kompletteras med Kalmar. Företaget utför också service på marknadens samtliga märken. Antalet medarbetare är cirka 440, varav drygt 270 ingår i den rikstäckande serviceorganisationen. I vår strävan efter överlägsen kvalitet genomsyrar The Toyota Way vår företagskultur, våra ideal och vårt sätt att arbeta. Vårt svenska huvudkontor ligger i Solna.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som Servicechef Östergötland har du personalansvar för drygt 20 servicetekniker som arbetar med service och underhåll av truckar ute hos våra kunder i Östergötland. Du har även personalansvar för två teamledare. Bland kunderna i distriktet finns Sveriges största sportkedja och Sveriges största konfektyrtillverkare. Du har övergripande lönsamhetsansvar för distriktet när det gäller servicefunktionen. Uppdraget innefattar ständigt förbättringsarbete av serviceproduktionen för att få en ökad effektivitet. Arbetet innebär arbetsledning och coachning av servicetekniker samt ekonomisk uppföljning och målstyrning för att nå uppsatta mål. Rollen innefattar kundkontakt och en stor del av arbetstiden tillägnas driftmöten hos olika kunder. Dessa möten genomförs ofta i team tillsammans med säljare och tekniker för att garantera bästa möjliga service till kunden. Tjänsten är placerad på vårt lokalkontor i Norrköping/Linköping eller Mjölby och du rapporterar till regionchef service Öst.

Din profil

Det är en komplex roll och för att lyckas i rollen behöver du ha erfarenhet av personalansvar samt kundvård. Du behöver ha ett tekniskt intresse samt ha ett stort intresse för försäljning och affärer. Vi ser det som meriterande om du tidigare arbetat i en liknande roll där du varit chef över servicetekniker samt en merit om du har en akademisk examen, gärna inom teknik eller ekonomi.

Du är resultat- och målfokuserad samt sätter kunden i fokus. Vidare är du bra på att ta initiativ och driver kunddialogen mot avslut. Du fokuserar energi och resurser på projekt och uppgifter som ger mervärde för vår organisation och kunderna. Du kommunicerar tydligt och anpassar din kommunikation utifrån vem som är mottagaren. Då rollen delvis innebär att snabbt förstå kundens problem och behov, är det viktigt att du är problemlösningsorienterad och kan samarbeta väl med både kunder såväl som övriga medarbetare.

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt cv.

Ansvarig konsult är Stefan Bölin och nås på 076-778 15 01 eller på stefan.bolin@unikresurs.se

Välkommen!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig konsult om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard