Lediga jobb

Strategisk utvecklare för turism och turistbyrå till Söderköpings kommun
Publicerad: 2018-05-07 
ArbetsgivareSöderköpings kommun
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeÖvrigt
OrtSöderköping
Platser1
Sista ansökningsdatum2018-05-30
Företagspresentation

Vill du vara med och skapa framtidens Söderköping? Här finns möjligheter och utmaningar i en attraktiv kommun, strategiskt belägen vid E22 och med närhet till universitetsstäderna Norrköping och Linköping. Genom delaktighet och närhet till beslut, finns det stora möjligheter till yrkesmässig och personlig utveckling. Verksamheten utgår från medborgarnas behov med fokus på hållbar utveckling. Vår värdegrund; helhetssyn, nytänkande, engagemang och tydlighet, berättar om hur vi som organisation vill vara och uppfattas. Välkommen att skapa framtiden med oss!
Läs mer på www.soderkoping.se

Vi söker dig som vill vara med och utveckla Söderköping som en attraktiv plats inom turism och besöksnäring.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Tjänsten som utvecklare för turism och turistbyrå innebär att du ska leda och utveckla verksamheten i samverkan med ledning och personal mot de mål och uppdrag som finns för verksamheten. Vi har nyligen tagit fram en besöksnäringsstrategi och en varumärkesplattform för Söderköpings kommun som nu ska implementeras. Du har budget- och verksamhetsansvar och arbetar strategiskt med att utveckla Söderköping som attraktiv plats och kommun, men gör också operativt arbete där tjänstgöring i disk ingår i det dagliga arbetet. Du kommer samverka med andra enheter, kommuner, regionen, turistorganisationer samt föreningslivet och näringslivet i kommunen.

Vår turistorganisation består av tre medarbetare men under sommartid finns även säsongsanställd personal knuten till turistbyrån. Verksamheten ligger under enheten Kultur och Fritid med Servicenämnden som ansvarig politisk organisation. Inom samma enhet finns också bibliotek, kultur, medeltidscentrum samt idrott- och fritid.

Turistbyrån finns i huset Stinsen centralt beläget nära resecentrum och E22. Under sommartid är Söderköping är ett omtyckt besöksmål liksom vår fina skärgård, och vi arbetar med flera större återkommande evenemang. Hela året genomförs också evenemang i samarbete med föreningar och organisationer.

Din profil

Du ska ha en relevant utbildning inom turism eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten. Du har ett par års arbetslivserfarenhet inom turism och/eller turistbyråverksamhet samt har god insikt och erfarenhet av strategiskt arbete inom aktuella turism- och besöksnäringsfrågor och destinationsutveckling.

Du är duktig på att arbeta med nätverkande, är öppen för samverkan av olika slag och bra på att driva processer. Du är en god kommunikatör och har kanske även erfarenhet av arbete med platsmarknadsföring sedan tidigare. Att kunna arbeta med layoutprogram är viktigt då vi gör mycket grafiskt material själva men också erfarenhet av att arbeta med kommunikation i digitala kanaler. Samarbetsförmåga, kreativitet, initiativ- och genomförandekraft är viktiga vid bedömning av den personliga lämpligheten för tjänsten. Erfarenhet av arbete i ledningsfunktion samt från näringslivet är önskvärt.

Du ska kunna uttrycka dig väl i både svenska och engelska i tal och skrift. Andra språk, framförallt tyska, är meriterande. Du har körkort.

 

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Peter Ardenfors och nås på 0727-443495 eller på peter.ardenfors@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard